CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Thursday, October 20, 2011

Busy Perang Komen Dan Naikkan rating View Super Junior

Assalamualaikum sume...
Wahhh...baru sekarang dapat update citer sebenar tentang 
perang rating Super Junior neh dekat YouTube...

Semalam nak post..tak sempat...
Ak terpost tajuk tu jew...ade keh..haha



Baiklah marii kita mulakan..
Sebenarnya..fan Super Junior tu terlalu la ramai dan mereka digelar

that stand for Ever Lasting Friend..
Dan ak salah seorang dari E.L.F tuh...hehehe

Perang yang dimaksudkan tu sebenarnya perang view paling banyak untuk 3 Muzik Video
iaitu

MV Mr.Simple
MV A-Cha
MV Superman


click the link to watch the MV ok...

Tapi sebenarnya ade 2 je Mv nye pon..
Pihak Syarikat Rakaman mereka iaitu S.M Entertainment
dengar katanya tidak begitu mengambil berat tentang kebajikan Super Junior ak ne lagi
kerana mereka lebih menumpukan perhatian kat Girls Generation,..
( ak tak suka group ne....)

1.Sebab SM.Ent lebih mementingkan girlgroup.
2.sebab lagu dorang bukan best sangat..
3.Berlainan gender...bukankah boyband macam SuJu lagi menarik perhatian kaum wanita seperti ak ne?????
4.sebab ak memang tak suka group tuh..FULL STOP !!

hahaha...sebab lainnya..memang dah lumrah la ak minat giller2 kat Super junior tu..haha
jadi ak kutuk la group laen..kan?? kan??..

Boyband yang asalnya ada 13 member kini hanya tinggal 8 sebab
 seorang telahpun menarik diri sebab nak fokus berlakon katanya ..that person is Kim Ki Bum..


Lagi dua orang mengikuti kem ketenteraan wajib selama dua tahun
iaitu Kangin 
yang akan pulang tahun ne..
dan HeeChul 

yg baru je masuk army bulan lepas........

Lagi sorang siwon..( dy pon ak tak minat ) pon tader untuk berlakon juga tapi takder la sampai keluar dari
SuJu...kira ok la jugak..

So kat komen youtube tu macam2 komen ada..ak pon tumpang sekaki la..hahaha
sape je yang komen tapi memburukkan suJu ak spam komen diorang..haha
Jahat sket ak semalam..

Ade ke kate Member SuJu tu gay..tak ke naik angin ak bace komen tu...
Haila...kot ye pon tak minta suju ..
jangan la kata diorang tu gay..
Ak tak dapat menerimanya tau...
TIDAK dan TIDAK sama sekali...
( marah ne..hehe )

Berita baiknya..view da mningkat giller2...
haha...
tak Caya...klik link yang ak da bagi kat atas tuh...
and u allssssssssssss jangan lupa  dengan like dan tengok Mv tu utk tingkatkan view ok...

wehh,...da pukul 2 suku dah ne...
wahh wahh..tak ingat dunia blogging..esok da la syif pagi..memang pantang jumpa Laptop da...huhuhu

(^_^) (^_^) (^_^) (^_^) (^_^) (^_^) (^_^) (^_^) (^_^) (^_^) (^_^)

Oh ye..ak da de shoutbox wajah baru...sume tuh thankss to
Wan Hazelnyer blog..klik gambar KyuHyun kat sbelah tuh
Bagus giller blog tuh..segala bagai tutorial yg selama ini kucari akhirnya ku temui juga di blog beliau itu...
korang nak tutorial ape??..sume ade..huhu
waa..memang neomu neomu SARANGHAe la...
blog tuh..



Okeh..tata dulu utk masa ne...
Annyong gasayou..
Chaljineayo..


 Saranghae...
KyuRyn SugarSugar <3 


4 246 menaip-naip...:

❤cik shahrina❤

hye.. kwn sy pn tak suka jgak snsd.. so, sdkt sbnyk sy pn turut terpengaruh sme... hikhikhik.... :)

ni entry beliau
http://nasrullianaworld.blogspot.com/2011/04/erksnsd-p.html

feel free to read. :D

RynieNas * KyuRyn

huhuhu...biasa la tuh...naluri perempuan mesti lagi minat lelaki kan..hehe

aku & Fantasi

minat giler dengan suju....;)
sdang mengumpul video2 diorang...heheh

aku & Fantasi

minat giler dengan suju....;)
sdang mengumpul video2 diorang...heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...