CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Friday, February 3, 2012

생일 축하합니다 규현 오빠 !! Happy Birthday KyuHyun oppa !!

Assalamualaikum dan selamat hari Jumaat penghulu segala hari...
Yang lelaki sila sila lah ke masjid berhampiran ya...
huhu


orait chinggu..today is OUR KYUHYUN oppa b-day !!


정말 사랑해 !!
neomu neomu saranghae !!




Emmm...rindu nak menaip banyak2 cerita tapi sekarang ak tak punya banyak masa...
Dari hari Khamis yakni semalam..straight sampai esok..ak akan menduduki test serta exam...

waaa...giler ah...penat otak ak bekerja keras memikirkan jawapan sesuai...huhuhu

Tapi dalam banyak2 test , yang ak paling risau ni ialah test
komputer bagi lesen L ak...


( tak kira..da dapat lesen nak kete Myvi Purple ni jugak !! )

ok ok iklan sebentar...........(n_n)y

Dalam tader duit ni jugak la ade offer lesen murah sket..
Hrmmm..kalau gagal esok melayang lagi duit ak...Tak sanggup mehh...
menangistak berlagu laa ak...hailaaa....




Dalam minggu ni..( sem ni  la katakan )
memang busy giller kot..
ape ape je tah aktiviti ade..
sekarang bulan sukan agaknya..( ak kurang xtif sket )
tapi minggu ni ade la join pertandingan Aerobik...kalah..dapat no 4..chisss

Pastu semalam jadi pemain simpanan untuk Futsal perempuan..


Hari Rabu ak jadi penyokong + penyorak sampai sore throat..
Khamis turun court jadi pemain sebab ramai injured...
kesian kawan2 ak... (T_T)

Masa men tu ade referee   ( of course bukan yang nih )
terdiri drpd student jgk ...
mase datang bagi sokongan  tu dah jatuh hati pandangan pertama..
sebab muka dy nampak innocent jer...hehehe...sambil jaga bola dari masuk ke gol ,
sambil2 usha mamat tuh...
Tak ke kira macam ala ala swimming while drinking...kan kan??...hahaha
pepatah melayu translate direct...Maaf..(^_^)V


By the way.. tu la first time ak join sukan ganas sikit...haha
maklumla..ak ni bola jaring tak reti, bola tampar takut kat bola..
badminton tak reti main ikut rule..ak main badminton suka ati ak je kot..cane nak jadi
 pelapis aka adik angkat Lee Chong Wei...agagaga

Baiklah..esok ramai jugak nak balik rumah sebab cuti kan panjang..
++ dengan Maulidur Rasul tu kan...so HOLIDAY beb sampai selasa.

Lepas tu test Pediatrik , Obstetrik dan Surgical pulak...nasib..nasib...
petang Rabu Futsal lagi..

Moga-moga ak tak mengalami kecederaan macam kawan2 ak...
Insyaallah..Amin..
Ok la..da nak pukul 2.30pm...Kelas pukul 3 nih...
Amalan wajib tak buat lagi...(-_-) teruknyer ak...huhu
k la...Taataa


Saranghae...
KyuRyn SugarSugar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...