CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Friday, February 24, 2012

Jang Geuk Seuk my NAmja Chinggu !!!!!!

Every night in my dream..
I see you ,
I feel you..........

Hah..amek ko...huhuhu
mula2 cerita lagu Celine Dion ak bagi...hehehe..

Assalamualaikum wbt..
Semalam elaun yeah !!!
Utang pon banyak nak baya..so takyah la cakap pasal elaun..(T_T)

Hari ni ak rasa seronok sebab dah shopping dan beli Askerim coklat.
wow..sedapnyewww...
( tak sedar diri sakit tekak..haha..merana la ak batuk2..
padan muka !! )
huuuuu...

Allright chinggu..tadi ak ralit la dok tgk movie Korea
Marry me Marry

ak da ulang tayang pon citer ni.Tahun lepas cuti sem bulan 6 tu
ak da habiskan GB broadband tgk citer ni kat Youtube
 gara-gara
tgk iklan citer nji kat 8TV..
memandangkan ak memang LANGSUNG TAK SUKA citer korea alih bahasa
so ak cari inisiatif baru untuk tgk iaitu melalui YOU TUBE..
thankss you tube...huhuhuhu


My DREAMS

macam best je kan dapat our future Namja pandai men gitar macam dy..
rambut panjang yang cantik macam dy...( bukan slekeh punya ok..!! )

Gyaaa...tidakkah anda terasa dunia ini sangat indah ?? 
kan kan kan ??...huhuhu


ni pic ak snap ssendri pakai photoscape...huhuhu..
terpikat sangat ngan JGS tuh...wahh...

 Dan juga


ini juga 
bergayanya dy...
nak jugak namja chinggu cam ni..nak nak nak...huhuhuhuhu

********@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*@*********

well..korang atau sesape saje nak kate JGS ni macam perempuan ke,
 taste ak minat kat boy like girl face ke..
peduli hape ak.
Yang penting ak minat dy dan rambutnya yang cantik tu dan juga
dy yang pandai mein gitar..

Kat Wishlist tu ak kene letak wish baru la nampaknyta.

1. Future husband macam Kyuhyuh..haha
2.Pandai men gitar macam Jang Geun Suk
3. Rambut menawan  macam JGS jugak..Gyaaa (^_^)!!!!!

Ok la...
Abes jugak entry pasal JGS...
tata chingguya


0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...