CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Thursday, July 26, 2012

Akhirnya..Mr.Aqasha Si Orked di Penulisan 2U !!

Assalamualaikum U olzzz...
warghh...happy giller malam2 buta nan indah ini...hihihi

Korang tengah sahur ke nih ? awal lagi kot.. baru 12.30am..
sahur lagi bagus dilambat-lambatkan..
Tapi jangan terlambat bangun macam ak semalam sudah la..
nasib baik sempat sebelum azan subuh berkumandang....Hailaaa

Baiklah..tujuan utama ak mengupdate ni tak lain dan tak bukan 
hanyalah untuk mengumumkan bahawasanya 
Cerpen PERTAMA dan  PERTAMA kali buat dan dipublishkan
telahpun keluar di Penulisan 2U !!!
nah link lagi...hehe.. ( mood teruja  mehh )

( sila klik gamba cover cerpen yang ak dengan senang hatinya letak gambar KyuHyun tuh...)
wehehehe

Warghhh..tu yang ak happy semacam nih...
yippiee...yippieee yaya..hehe

Harapnya sesiapa yang membaca cerpen 1st edition ak tu suka la ngan hasil perah otak  tuh..

*********
Bila dikenang-kenang balik..macam kelakar pulak.
Dah la buat masa cuti sem yang huru-hara bulan lepas..
Dan ak nak jugak letak gambar buah hati 
si Kyuhyun kat cover..
Berpinar mata mengedit pakai photoshop sebab baru reti edit mengedit neh..
'maka terhasil lah mamat tuh di muka depan cerpen ak...

U olzzz...rajin2 la baca cerita ak nih n komen..
Ak akan jadikan komen korang pembakar semangat dan juga pembaiki sebarang kesilapan agar ak dapat
capai hasrat yang dah lama tertunda iaitu untuk 

MENJADI SEORANG PENULIS NOVEL 
YANG BERKALIBER !!


( cumel pulok tgk baby neh..hehehe..)
Ok u alzz...ngantuk suda..kang tak bangun sahur pulak..hihi.
tata..
Wassalamualaikum dan selamat bersahur !!

Saranghae..

RynieNas KyuHyun


0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...