CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Saturday, July 21, 2012

Puasa sudah tiba !! Are u ready ??

Assalamualaikum dan salam sejahtera ...
warghh..memang sudah sekian lama setelah ak mengupdate kan blog...
Malas satu hal..lain nya sebab broadband lembab..hihi..buat kurang mood je..

Tapi hari ini adalah hari bermakna kerana esok kita semua Umat Islam di seluruh Dunia akan menyambut Ramadhan Al Mubarak.

Ramadhan bulan untuk menginsafi diri..muhasabah la senang kan.
tambah pahala saham ke syurga..

Ambil kesempatan wish U alzz kawan-kawan dekat dan yang jauh, sahabat dan juga musuh...
Mak abah dan family di kampung...ni aura sedih sket..wuuuu (T_T)

Selamat Menunaikan
Tunggu kakngah balik raya !!!!!..hihi..


Ak sebenarnya baru habis stengah novel Hlovate 
yang membuatkan ak berfikiran tentang pendeknya masa yang manusia ada untuk membuat amal kebajikan
Untuk saham didunia, buat jalan ke syurga-Nya...

Novel yang bukan sekadar novel chenta biasa yang ak selalu baca..
Cerita tentang mencari erti kehidupan sebenar mengisi kekosongan jiwa..
Kena-kena pulak dengan suasana Ramadhan...
Terkesan jugak la di hati ak yang masih mencari hala tuju kehidupan...emmm...

"The man that decide to change on the 12th hours dies on the 11th "

Haraq2 ak masih belum terlambat untuk memperbaiki kesilapan diri..


Azam Ramadhan tahun 2012..Insyaallah jika diizinkan

1...........Rahsia kerajaan.
2.......Pon rahsia jugak...

hehe..takkan amal ibadat yang ak nak buat nak taip kat sini gak kan...
Orait brother and sister..
time to sleep already..
kepala pun da agak berpusing-pusing mencari tilam dan bantal..hikhik..




Saranghae..

RynieNas KyuHyun

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...