CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Sunday, December 2, 2012

Ini TIDAK ADIL BAGIKU.....~kau ada ?



HARI MERUNGUT HARAP MAKLUM...

Minggu ni keje Taiping lagi..( Tak nak dahhh )
Ak pack barang ala kadar je..tapi still banyak nak kene bawak..

bantal, selimut, towel,cadar, biskut, gelas ,sudu, pinggan, baju tido, uniform..
lagi ??...baldi, berus, sabun, ubat gigi...slipa jamban..kasut skolah...

warghhhh...tak kira ak nak bawak beg kecik jeh.

Ak malas..luggage ak dah penuhkan dengan baju yg nak ditinggalkan kat KSKB..

Pn mcm kejam je suh kitorang gi keje lagi walaupun minggu depan adalah minggu untuk balik bercuti sem..

Dengar citer keje sampai Jumaat je..Alhamdulillah.
Balik mesti Sabtu paginya tu kan...

PENAT GILLER !!
Mana nak serah kunci kat PA lagi, mana nak angkut buku2, bantal segala masuk stor pulak..

Kenapa mereka tak pernah nak memahami situasi kami student yg dah lebih hours praktikal
tapi still nak dihantar jauh2,kot ye tak nak bagi kami lepak2 kat kolej ..anta je la kat hosp paling dekat...
walaweiii...........

INI TIDAK ADILLLLLLL......~~~!!

Ni lagi satu..
Result dapat dah semalam.
arghhhh...
ak tengah bersedih gila2 nih..

Masih tak capai target yg ak nak dari sem lepas.......
Merawat duka lara dengar lagu G-Dragon , tgk Running Man..
Lepas gelak2 sampai sakit perut..sedih balik...huuuuuu...
Susah kalau tak cerdik sangat ni.
Jeles dengan sape yg 4flat..sape yg pointer tinggi2....
tinggal 2 sem je lagi..
sem 5 dan 6...KiLLer sem..
sape kate sem 4 senang ???

Memang la senang je time praktikal...
Bertulis susah..
ak tak pakar bab itu....

10 hb 12 ni ak amek JPJ test untuk motor.
Harap2 ak tak kandas mcm JPJ kete hari tu..
kalau kandas gak..melayang lagi duit ak..
serius tahun depan elaun masuk lambat dari awal  sampai la hujung tahun..
MAna nak korek duit cam tuh..

Sem 5 dah mula busy sangat2..dah naik merah kat bahu kan..
Tanggungjawab pun besar.
Adik2 akan pandang kita..
Pengajar pun mengharapkan kita jadik yang terbaik untuk adik2..
Staff Nurse kat wad akan anggap kita da pro segala prosedur...

Excited nak pakai merah di bahu..tapi ak lagi TAKUT  ..
setahun lagi sebelum line biru di kepala...


Please be nice to me...
off now..next entry I'm gonna write GD song,Missing You..
such a ear friendly song..
Assalam...
Saranghae.
RynieNas KyuHyun


0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...