CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Saturday, April 27, 2013

Entry di hari Sabtu lagi...


Selamat sejahtera dan selamat ber'Sabtu" kengkawan semua..hehe
Ak tengah happy giller nih..
Elaun buku baru je masuk setelah 4 bulan menunggu..
Perghhh...akhirnya impian ak nak beli hard disk akan tercapai akhirnya..

( walaupon nama dia elaun buku, tapi duit buku awal2 lg ak da baya..so kita Enjoyyyy...mwahahah )

Walaupun ak tak pat nak pilih sebab ak mintak tolong adik kak Aimi yang belikan, 
tapi takpe..yg penting ak percaya diorang...

Yeszzzz...laptop ak akan kembali ringan setelah sume movie ngan drama ak letak dalam tuh..haha
kadang2 risau gak lappy ak ni kot2 nak kene format ke kan..lembab semacam je..
virus rasa mcm takde..tiap kali online update antivirus walau ak pakai Avira je..




Sempena hari Sabtu nan indah ni...
ak and the gang nan gi jenjalan kat Gunung Lang...weeee


kalau ikot plan asal nak gi Chepor mandi ngan picnic kat air terjun Chepor..
last2 minit cancel coz kereta tak ada...
Susah nya nak gerak mana2 kat sini..lesen ada kereta yang tak ada..
nak beli barang2 keperluan pon kene naik teksi bagai..padahal Giant ngan pekan Tanjung dekat je kot..
Time2 mcm tu la ak rasa nak beli kereta sebijik..haha..
Ok..hiperbola je lebih..heeeee

Ala....nampaknya ak tak boleh nak meneruskan penulisan ak kat sini sebab ...
Baju tak gosok..oh..alamak..tudung pon tak gosok jugak...
kekeke...

Semalam busy konon gi skill lab..padahal menyemakkan handset canggih org lain dengan gamba ak...agaga..

Orait u olzzz...
tata titi tutu
Tak sabar pulak nak update gamba kat Gunung Lang.
( agak mencari publisiti di situ...ngee hehehe )

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...