CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Sunday, April 7, 2013

Pabila hari Sabtu tiba..

You olssszz....( opss..jawab salam kat atas tu dulu yek..hehe)
 Hahh...akhirnya.. terlaksana juga impian ak nak update sebab banyak benda happy berlaku kat ak seminggu ni...

Sekarang sibuk pasal PRU13 kan...hah..
ak da abaikan segalanya itu kerana ak belum boleh mengundi..chisss
Kene tunggu lagi lima tahun la pulak... =(
biarlah..yg penting UNDI itu adalah rahsia tau...lagi 5 tahun ak gtau la kat korang..haha


Berbalik kembali kepada perkara happy yang berlaku kat ak beberapa hari ni..
Ak dah tau da markah management..
wow !!
serious happy sangat coz berbaloi dua minggu management kat wad 4B, kami 4 org group K dapat markah...
ehem eheemmm..
Emmm..sorry la..risau pulak nak gtau kat korg sebab sister da pesan jgn heboh2 kan..so cukup lah sekadar ak katakan markahnya memang terbaik sister bagi..
Ape apepon..Kepada sister 4B ..hehe


Tadi gi Ipoh Parade beli souvenir ..puas ak pusing turun naik bangunan tu..akhirnya jumpa jugak frame gamba..

Motif beli souvenir frame  tak lain tak bukan sebab nak letak gamba ak lah...wahahaha
( agak MenCaPub di situ...)
Ak nak bagi sume org tahu kami lah student management yg cemerlang, gemilang dan terbilang tersebut...lalala.


 Minggu ni semasa tahu result management dari sister 4B ward Orthopedic, ak dan Safi tengah berkhidmat kat 4C wad Renal...

Memang mula2 agak bosan sebab pesakit tak seramai wad medikal ngan surgikal...
keje pon ta banyak sangat..

( Syukurlah...)heeeee

Tapi kadang time busy..hah ko..
nak minum air pon tak sempat kot...
Dressing je dari pagi...habis sterile dah ak buat..haha

Ak satu syif ngan Safi...
hari ni hati kami berdua kembang setaman taw..


sebabnya ada sorang StaffNurse tu puji kami berdua rajin...kekeke
dah la hari ni last keje..

esok cuti yeayy !!!
Ak sangat gembira sekali..heeee
Bukan nak riak ke ape..just nak kongsi rasa hati...
Rasa dihargai tau..kami sedia membantu..(^_^)V

oraitt...itu saja curahan idea ak..
nak taip banyak2 kepala ak terasa pening pula..
Kaki dah kebas, punggung dah kematu duduk lama2 menghadap lappy dari tadi....
marathon movie then online pulak..
memang terbaik la hari ni..tak makan pon tak pe..haha

Tata U olsszzz...
nite ..
Sayang korang X1000..hehe


Saranghae.
RynieNas KyuHyun

1 246 menaip-naip...:

saifudin abu izzudin

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...