CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Tuesday, May 21, 2013

49 days



You olszzzz...!! 
Sape pernah tgk drama ni ??
Citer ni da lame dah ..tahun 2011, tapi ak je baru dpt tgk..
Agak ketinggalan di situ ..

Huuuuu..sedih sangat citer ni..

Ak nak menaip sinopsis tapi agak malas pulak rasanya..
so ak bagi korang link untuk baca sinopsis citer ni je lah k..hehe


Maapkan saya..malas hari ni tapi still nak gak gtau pasal drama ni sebab ending dia tak la seperti yang slalu jadik dlm drama2 korea lain tu.
Biasanya Heroin tak mati last2 kan, ni dalam citer ni watak Shin Ji Hyun mati gak akhirnya.


Korang minat tak ngan Jung Ill Woo ?
kenal ke tak ..??
Ni dia..
pernah dtg Malaysia utk produk kecantikan dan fan meeting. Tapi time tu ak tak minat sangat kat dia ni..
oppss..memang tak minat pon. cintaku hanya pada KyuHyun sorang saja..haha
ok lari tajuk sudah..

Dalam drama ni watak dia as a scheduler / Song yi Soo atau  lebih senang gream reaper la..
Best gak la dia dalam drama ni..kelakar tapi at the end keje dia menangis je..
menyampah pulak ak tgk..haha.

Ada satu scene dia meninggalkan girlfriend dia forever anad ever, time tu dia ni nangis dengan ak sekali nangis sebab scene tu sedih sangat..woooooo...serius tau.. =(
nah gamba dia ni lagi..
tgk lama2 macam hensem la pulak.  Ekk..??
huhu.

Ni lain2 pelakon yang berlakon dalam drama ni.



Han Kang.

Kang Min Ho.

Shin In Jung.

And last but not least..

Nah gamba mamat ni lagi..
mwahahaha

Tiba-tiba rasa macam dah 'ter'jadik peminat dia...
opss..

Annyong chinggu yaa....
saranghae.. 


0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...