CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Thursday, May 9, 2013

Insomnia


What's up yo...
Semenjak dua menjak ni, kebolehan ak untuk tidur awal telah hilang..
Insomnia ?? 
Ak tak pasti adakah kerana ak telah tidur dengan jayanya petang tadi atau memang jadual otak ak yang dah berubah..

Apa-apa pun mcm bagus jugak takleh tidur..
ak study la jugak malam2 ni kan..
tapi sedikit bosan kerana roomate ak dah lama membuta dan ak tak boleh nak pasang lagu kuat2 dimalam hari begini..
Urghhhh...Stresssss


Tinggal lagi sehari untuk paper Medical Nursing V, 
2 hari untuk Surgical Nursing V dan akhirnya ak bebas...bebas dari exam..
oo yeahhh !!
Tapi malangnya ak masih belum bebas dari praktikal di ward..
Masih berbaki 4 minggu ( werkkkkkk )
ak da muntah ijau lepas tgk roster tadi.. huuuuuuuuu..

And fakta paling annoying sekali ialah kene ulang alik dari kolej ke Hosp.Ipoh.
Kalau fikir positifnya dapatlah ak mengemas segala harta-benda dalam bilik ni sebelum cuti start, 
tapi kalau ak pikif negatif punya..
wehh...penat la nak naik bas tiap2 hari..
kene tunggu lagi..pastu sampai lambat pulak, nanti takleh nak gi Ipoh Parade petang2, takleh nak gi Greentown mall carik shawl ...takleh nak gi lepak makan char kue Tiaw kat Dataran.. 

I can't believe this happen to me !!!

uhukk uhukk uhukkkkk......

2 minggu depan kat wad Surgical then 2 minggu lagi kat Klinik utk Vokasional posting..
 Ak ni dah boley dikira homesick dah ni..
Brape lame dah tak balik..
bertambah2 stress ak..huhu...

I MISS MY FAMILY SO MUCH IT HURTS




Rancangan lepas exam ialah...
Marathon movie ngan Running man...yeahhh...


dan ak da jumpa pembekal stok Running Man..
gyaaa..trima trimas...I love U ..muahhhh
ak da buntu nak carik supplier kat mane..last2 penyelamat ak sampai..lega rasanya..
heeeee.



And one more story..kalau tak silap 17 Hb ni nak buat sambutan Nurses Day..

Dan kolej ak buat tema warna Golden Green Glamorous.
Tak payah ak pening kepala carik baju yg match ngan tema..ak pakai baju korporat je..

Cheitt...first and last pakai baju kurung tu masa sem 2..then lepas tu bergantungan kat almari je..
serious ak tak suka colour baju tu..dan tak suka baju tu langsung !!
tapi apakan daya..hahhhh..
tu je baju warna gold yg ak ada..

Malangnya 2 sem lepas ak bawak balik gantung kat almari umah,
maka terpaksa la mintak tolong mak pos lajukan baju tu..
Terima kasih ye makk.hehe..

1.23am ikut jam lappy..
ak masih belum mengantuk tapi kepala ak berat dah macam ada tong gas atas kepala je..
Tata u olsss...

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...