CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Monday, January 18, 2010

35 minit je lagi nak kol 1.00pm.....
huru hara tol rine la..
Berkejar2 kat kedai amek barang2 yang beli...
berkejar datang library plak...
(smate2 nak pulang buku ngan post ape yang baru jadik ne....)
huhuhu..
Ermmm...harine harijadi mak..
Ak da siap wat kek lagi..
Hehe...tipu je la....
Ak beli kek segera je...
yang nampak ak wat kek tu just ak siram ngan coklat je kek tu...
kakaka...


Lame tu plan nak wat menda tu...
Since sbelum skola lagi...
Pakatan adik bradik....
Ak ngan adik ak yang lelaki tu...
Tapi kesudahannya ak jugak yang pening....=(
Mane taknyer...
Fulus ntuk wat sumbangan beli pape yang patut dia gune sume...tah ape yang dia beli ak pon tataw la dak tuh....
Tapi tak kesah sangat pon...
adat pon adek kan...
Yang kecik sorang tu pon wat sumbangan gak...
Kire cam adeq ak yang dua orang tu bergune gak la....huhuhu


Aduih......
Blakang ak da saket ne...
Hajat nak baring jap kat ruang tamu.....
ow...no,no,no,noo......
Kang gerenti tertido terus...
Ak ne pon bukan boley caye sangat....
Tak berambikla si Najwa kat skola ...
Tu yang ak dok menghitung mase nak tunggu sampai kol 1.00 ne......


Chau dulu ah....nak gi usha novel2 kat rak ne..
da busan tahap gaban da ak dok kat nege tader menda nak bace....
Tata...=P

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...