CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Friday, January 22, 2010

Geng Lame Bertemu Kembali..!!



Abaikan je tajuk kat atas tu coz kalau nak post menda ne...mesti nak kena pikir tajuk ...
Da malaz giller sampai kekadang ak tak tulis pon ade...
Chey...

Tapi sesikit tu ade la kene mengena ngan citer yang ak nak gitaw ne...
Smalam la...mak ak ishtiharkan cuti...
hehe...
walaupon rancangnyer hari Jumaat...
(hari ne la tuh..)
da tetibe tukar plan plak...
Tara hal punyer...
Tido pon bagus punyer sampai kol..ehemm..ehemm...
huhuhu...
Bangun masak ape yang patut tuk lunch...
Siap sume hal 'kedapuran'...
Mak pon ajak la gi kedai...
Semate mate nak beli sandal Adeq Wa...
ngan baju Alien Abang Chik....
(kemeja hijau utk pengawas perpustakaan...)
ak pon join skali...
Sampai kedai tuh..
ak da tersangkut kat handbag...
Chey...habis pitis je mak bawak ak...
mak kate la...hehe...
Ak ok je....
Kembali pade asal....
Ak terserempak ngan Deq ai...
Bukan terserempak sbenanyer tapi memang da masuk kedai yang die keje ne kan...
Kesian la pulak dia ngadu...
takpat cuti....
Sabtu ne ade aqiqah anak sedare dia yang baru lahir...
Kesian pon ade gak...
Sabo je la...
NAme pon keje ngan orang an???
Si Liana pulak...Da makin kurus ak tengok dia da...
Macam macam pulak ak dapat citer ttg dak kelas ak dulu...
Si Hajar pulak dok bengang ngan dak BBs yang mempoyokan diri...
MAcam2 la kalau da kat Giat tu kan...

Fieka pulak...
punyer la lame ak tak berhubung ngan dia....
Jumpe dia pon kat Pasaraya Din...
Huhuhu...

Ak SMS dia pon kalau ade krdit jek...
BAk kater Hajar...
Ingat kekgkawan law ade SMS percume ngan isi krtedit...
Ak maklum je la...
isi kredit sebulan skali jek...
Sebab belom jadi orang kenamaan lagi kan...

So tader la orang nak call selalu....
(kekadang rase gak nak baling je tipon tu law tak bebunyik )
uhuhuhuhu.....
Emm... nak gi mlawat blog baru si Hajar plak...
Tata titi tutu.....


0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...