CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Wednesday, January 13, 2010

Kerana mu Drama Korea... Aku sanggup Tak Tidor...huhuhu


VS
Salam sume hendaknyer...

Harine kat library tak brape baik sangat ler...
ade ke orang yang jage library ne tak bagi ak gune PC 1 coz dia nak guna??
De ke patut???
Ne yang wat ak geram tahap gaban ne...
Law pangkat pemilik library ne takpe gak ...ne kuli jek...Chey!!!
Rase cam nak bagi penampor lajulaju 100 kali!!!
Eiii...geram nyer!!!
Ok...Ok...relax.....
Sbenanyer ak nak citer sal drama korea yang diulang tayang kat 8tv ne...
Ak yang memang sejak azali lagi minat sume citer ne...
tader nak kesah ulang tayang ke epe ke ...
yang penting ak dapat tengok citer tu...
Yang jadik masla skang ne...
untuk mencapai mase yang diperuntukkan tu...lame lagi kene tunggu...
Satu kol 8.30 pm setiap hari Isnin sampai Jumaat ,
and lagi satu tu 4.00 pm setiap weekend je...
Coffee Prince la yang petang tu...2 kali seminggu je...
Taper...yang penting ak dapat mengadap TV tu lepas habis sume keje kat dapo...huhuhu
Yang pengorbanan besonye...Boys Over Flowers tu la....
stiap hari la kene siapkan sume keje sbelum maghrib.
Abah skang keje pagi...so..
malam dapat balik tuk berjemaah ngan kitorang ...
Hidup tanam anggur kat umah ne...kekadang bosan gak ek??
olalalala....
Emmmm..........Sebut sal tanan anggur ne....
Semalam Kak Ikin aka pembantu mak ak tu offer satu keje kat ak...
Orang sebelah umah dia tu yang offer dia....
p dia tak mahir komputer...
tu yang dia tanyer ak tu...
ak pon tak pasti lagi camane keje tu ...
tapi...mak cam berminat la jugak...
camane ek??
Kak Ikin tu kater ,jiran dia tu start bukak kedai dia pertengahan bulan ne...
tak lame da kan...
Law ak terime...
ade la fulus masuk lam kocek ne...
Lo tak...hai...
kayap je la yang ade...hehehe...
Ne sbelum kol 12.30 kena chaw dulu ne...
Adeq ak yang skola rendah tu balik da...
kene la gi amek...
Nak cari sal Kolej Lagenda lagi...
ade wakil kolej tu call ak smalam...
Kolej Lagenda kat mane pon ak tak taw...
Yang taw kat N9 taw ler...
Ok...Chaw dulu...Adiosa....=P...tata

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...