CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Saturday, March 5, 2011

Bergelak ketawa ku cuti Berbuku ...

Sudah Seperti kanak kanak riang gembira..
wahahaha
KERANA??

ak dah masuk fasa cuti mid sem...huhuhu
...dengan bangganya ak menaip kat blog...
tapi

cuti berbuku-buku ak bawak balik...
Bukan honey moon mid sem namanya kali ne!!...hadiaii...

Tak memain weyh...naik cuti tinggal seminggu jugak lagi
 sebelum exam 1st ak kat kolej Nursing ne.,...

  (arghhh...mati ak )
Dengan beg berat sarat fail nota nota harta karun ak tuh...
Kenapakah?? kenapa???

Ok fine...mereka bagi sebab nak kami sume student dy tak bercuti berseronok tak tentu hala...
see??..betapa sayangnya mereka kat kami student diorang...hahaha
Nanti tido malam pon ak kene mimpi
struktur
tulang temulang manusia dari kepala sampai kaki
sistem jantung..Oxygenated ngan deoxygenated blood kat ne
dan segala bagai...

Positioning patient ak dahla tak mahir lagi....
weyhhhh...boley jadik zomba ak macam tuh..
Tak nak tak nak!!...hahaha..

Ok la weyh...sekian adioss entry pendek merapu ak ne...nak tido pulak..
esok ak naik bas sama macam bas bulan lepas...
9.30am , tapi keluar kolej awal sket kot....

Balik kali ne rasa lapang sket sebab tak perlu janji2 ngan org lain...
Ak with my own way back to N9,..n the rest is history...
Penat buat janji n kiter kene tunggu2 ne....
Ak jenis tak suka menunggu, nanti tak memasal ak hangin
seluruh badan...hahaha...
ok ...tatatititutu u ollsss...


Ryn SugarSugar

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...