CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Monday, March 7, 2011

tag, mengetag dan ditag ??

Ok assalamualaikum...
 ak dah buat entry baru...
hahaha...bagus ke tak??...haha

Kali ini ak ditag,
sekejap..je lagi akan mengetag...tunggu ajerla..
..nanti lompat2 macam yang sebelah ne ok??...haha
Di tag oleh cik Ntira yang suke sticker tuh..huhu



Sila beritahu nama penuh kamu. Tak kisahlah sampai nama datuk , moyang kamu....
oraitoo...Namaku ialah Rynie Nasai...Unik kan??...haha


Kamu suke warne pink tak??
soklan cepu gangsa daa...mestila suka..tapi kalau wane pink + purple mesti kiut giller kan..huhu


Kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan si pemberi taggie ni, apa kamu nak cakap dengan dia?
nak suh cakap ape..trima kasih la...takpon kumawoo..dlm bhase korea...



Siapa paling comel? Maher Zain atau kamu?
Si Maher Zain tuh??..hahaha..lawa lagi KyuHyun ak...lalalala

Mana lagi sedap? Kek atau aiskrim?
ak memilih lebih dari ...boley??hahaha


Bila tarikh birthday si pemberi taggie ni? (Kalau kamu ingat, kamu memang hebat)
rasa2nyer 10 april 1992...(tgk kat fb??)..hehe


Ain Maisarah, siapakah dia?
penulis novel awal remaja kan...ak de bace bukunyer...
yg masih ingat tajuknyer Impiana, & Impiana II...


Ceritakan sejarah kamu membuat blog, ikutlah sampai perenggan pun
start buat blog form 5, thanks giller2 kat Siti Hajar Amani...my fren still...
dy lah yg kenalkan ak kat dunia blogging..Tibe2 rindu kat dy..haha
skang baru  ade 212 follower...huhu..coz baru  bukak kpd dunia luar bace entry...dulu mane ade org bace pon..hahaha



Apabila harijadi kamu, kamu nak saya (pemberi taggie ini) beri apa pada kamu?
waa...seronoknyer kalau dapat adiah...ermm..
nak teddy bear besa punyer??
wedges 4 inci??
huhuhu...



Taggie ni ada sepuluh soalan jadi wajib tag sepuluh orang ye!
fuhh yo !!...nanti ak tgk kalau mmpu tag 10 ea..jap

 norgadis
 sya razali
 terbang tinggi
 cik anum
 farid fizi


Ryn SugarSugar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...