CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Friday, March 11, 2011

My Vampires Diaries

Assalamualaikum.....
holla blogger sume...

Ak sekarang tengah giller2 habiskan stok movie dalam lappy ak...

Korang tengok tak Vampires Diaries kat TV??

Pelakonnya

Damon (Ian Somerhalder ) dan Stefan ( Paul Wesley ) iaitu adik beradik dlm citer ne
sama2 suka kat Katherine aka Elena ( Nina Dobrev ) ...


Ak bace salah satu novelnyer

paham la jugak secara kasar citernyer macam mana...
Baru je tadi ak search kat YouTube..dan ak jumpa fanmade video...
klik ne Vampires untuk menonton vidnyer..

tak boleh nak share kat blog ...
huhuhu...nak upload lame sangat...
( biasalah..ak kan malas...haha)

Wuuu...sedey pulak ak tgk Damon..
Masa mula2 baca novel tu, ak bayangkan si Damon ni sangat jahat...

Tapi bila dah tengok citer ne...lama2 rasa dia ni sangat kesian coz
dah lah sangat sayangkan Katherine tapi minah tu suka Stefan dan
Katherine sebenarnya masih hidup tapi tak pernah pun jumpa dia.

Dan pulak tu terpaksa tahan hati tgk Elena yang seiras Katherine
dating Stefan....abangnya.....huuuuuuuuuuu

Watak si Damon dalam Vampires Diaries ne
 ak suka sangat coz dy ialah vampire yang sangatla cool n lebih bijak dari Stefan...

Hahaha...ak jatuh chenta pandang 18 kali kat dia...huhuhhu

Orait...habis suda kemengarutan ak kali ini...
Bosan weyh ak tader citer nak kongsi kat blog lately...
Kalau ade pon macam tak sesuai nak paparkan kat umum...
huhu..

adioss u allsss.........

Ryn SugarSugar



0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...