CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Saturday, May 7, 2011

Contest : Gambar Dekstop Lappy !!

Assalamualaikum dan annyong chinggu !!
Hari ne ak nak join satu contest yang diberi nama 
Contest Gambar Dekstop Lappy...


Ahah..ak ape lagi..dengan girang gumbiranya nak la gak tayang 
Wallpaper Lappy ak...


taraa!!!! 


Ak ne suka sangat tukar wallpic kat lappy ak ne..
ne yang ke brape tah la...sebelum tu ak letak pic Mr. Apple yang ak amek curi2 tu....mwawawawa
Malu org tgk,
ak pon tukar letak gambar Husband to be ak ne...

Mr.Kyuhyun !!.

Member Super Junior yang paling sedap,lemak merdu suaranya dan 
member paling muda dan paling hensem pada pandangan mata ak...
mwawawawa


Term & Condition 

 Pemilik asal contest ne nak kome sume letak header blog dy dan link kan ke blog dy ntry korang tuh..
klik sini 
 Buat 1 entry pasal ape korang guna screen pic tu.
 Snap screen pic korang tu untuk dipaparkan kat blog korang nanti.Guna photoscape jer..
 Pemenang katenye akan dinilai berdasarkan kesempoian screen pic korang dan kekemasan gagjet / icon  korang tu..
 Hadiah masih dalam pertimbangan katenyer..
 Tarikh tutup ialah 14.5.2011
 Last but not least tag kpd 2 org rakan  blogger anda.

ak tag kepada mereka..



Ryn SugarSugar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...