CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Thursday, May 26, 2011

Holla..I'm back from OT ?? !!

Assalamualaikum...
and 
  !!
huhuhu...
Betapa rindunyer ak kat blog ne...
Dan keypad lappy ak...hahaha...see, ak da buat tarian err...panda??
boley la....huhu


thanks kpd sume blogger yg BW ke sini 
walaupon ak tak update entry baru...
huhuhu.....kumawsemida...





Ok...kembali ke tujuan asal ak menaip pagi ini...
Tader la citer best giller just nak citer yang ak dah nak cuti !!
yay...

huhuhu....seronoknya...
Teringin nak uli donat then buat donat coklat (   )...
yummy.....

Tapinyer...halangan dan rintangan selalu ada...
Rumour said  "kita akan pindah dulu barang2 kat KSKB (ak akan pindah kolej baru sem depan !!..)
pastu baru balik...."

Lain pulak kata "kita pindah barang sendiri weyh...kolej tak anta..."
dan yang paling teruk skali di pendengaran ak ialah...

" korang sume...minggu depan kita masuk wad LAGI !!! "

oo damn..yang ne paling ak tak nak dengar...biarla rumour je pon ak tetap tak nak tau pape...
Gyaa...ak tak nak masuk wad ag...
tak nak
TAK NAK
dan katakan ( tak nak la maknenyer tu jugak ..)

ottuke??...Akak senior kate...
" baru 5 minggu..akak masuk praktikal dari bulan 2 lagi "...

Ak jatuh rahang 2 saat...
ok kak...sy give up...
aisey man...huhuhuhu...

So ak sekarang menuggu detik2 pengunguman dari Pengajar je la..
chiss..
penantian satu penyeksaan...

ngee ngee ngee


...  Ak da tukar lagu baru kat blog ne   ...
dengar tak??...
Dulu ak letak lagu SuJu then
lepas rasa kechewa lagu Daniel Malaysian Idol Mimpi tak terpilih untuk dinyanyikan
masa perhimpunan rasmi yang batch ak kendalikan mgu ne...
ak letak lagu Mimpi

Tapi sayangnya...
walaupon lagu dan suara si Daniel tu sangat la sedap didengar...

Ak tetap rasa lain macam kalau bunyik dari blog ak bukan lagu dari
My Super Junior...
hehehe....

tapi lagu Super Junior ak ne banyak kottt yang BEST...huhu
ak pening nak letak lagu mane...
kot la ak suka lagu Bonamana...
takkan la nak letak lagu tu...
err..kalau lagu yang korang dengar skang ne ok tak??...

Feedback sket..huhuhu...kalau teruk ak leh tukar..ok chinggu??..

Ok la...da lame ak merapu-rapu..
maklumla..line ok ..Broadband baru bayo...hahaha...
tata...


KyuRyn SugarSugar <3

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...