CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Tuesday, May 3, 2011

trofi ♥♥ one lovely blog dari Ammboi ♥

Assalamualaikum sume..
hari ini dengan suka citanya..
ak nak citer bahawasanya ak telah dapat award dari Ammboi..

Bangga rasa dihati coz sejak kebelakangan ni, ak jarang dapat award dari para blogger..
ngee ngee ngee...
sape suh malas blogwalking..
haha

orait..ne la rupe awardnyer..
taraaaaaaaaa
besa punyer ak letak kat entry ni..haha

Wokeyh..pemilik asal award ne nak sape yg dapat award ne citer sket pasal diri dan tag kepada 15 orang blogger len award ne...


ok..Pasal diri ak..



Bermula dengan nama ak iaitu Rynie..
Start blogging tahun 2009....tapi tak brape xtif..tulis citer ngarut-ngarut jer..

Minar giller ngan Super Junior dan Kyuhyun




Minat kat Mr.Apple...
Minat giller bergambar dan berazam ingin memiliki DsLr suatu hari nanti...wee*
Ak juga ialah student nurse di Kolej kat Perak..
Tgah menunggu saat2 menjawab final exam 8hb Mei ini...
Wish me luck u alss...

And now time to tag 15 blogger.
Ak rasa macam nak bagi je kat sume blogger yang follow ak...leh tak??


Ak tak larat nak tambah lagi 5...huhuhu....
tapi ak bagi kepada sume yang sudi bace entry ne...ok??
kalau nak ambil la...

Award ne akan diletakkan di page trofi...

Ryn SugarSugar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...