CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Sunday, October 9, 2011

Phantom Of The Opera

Annyong chinggu !!
Bosan ya amat...

jelezz kot tgk blogger lain update story baru...huhuhu
( tapi ak kering idea ni..(-,-)' ) hurmmm..

Ok la...ak update emtry baru semata2 nak share satu filem ni...
Baru je lepas habis fokus kat movie ni..
hehehe..biasala weekend..layan movie tak ingat dunia..

( osce minggu depan yer..OMG !! )

Oraitt...
Korang sape yang seangkatan ngan ak ataupun 
angkatan sebelum ak mesti ade 'mengkaji' novel ni
untuk literature BI...
kan kan??

Kalau ak tak silap la...ni cover dy...

betul tak??...hemmm...ak pon tak pasti sangat dah cane rupa cover novel ni..
Tapi yang penting..masa ak form 2..
ak minat giller kot novel ni..bace sampai habis lagi...

Malangnya..baru sekarang ak berpeluang menonton filem adaptasi ne...
nak wat cemane...dah baru jumpa...huhuhu..


Yang ak paling suka si O.G aka Gerard Butler ne hensem jer...
agagaga...tapi dalam citer ni n masa dy muda...
thee, thee, theeee...memilih tak??
haha

Akan tapi bila Catherine bukak mask dy je...
tiba2 muka dy jadi lagi teruk + rambut pon tader...
pelik sungguh ak...tah bila2 je jadi teruk sangat muka dy tu.

Akan tetapi lagi... kesian kat dy...
Begitu dalamnya cinta dy kepada Catherine sampai si Catherine mati pon ady ade melawat kubur Catherine..

Kesian dy cinta ditolak...
hai....Cinta ak pulak??
Layu di tasik madu...??.
huhuhu...
Hiperbola suda...
oraitt...

Menghampiri pukul satu...
( tak reti2 tido lagi ke ak ne?? )
huhu...

Sok pagi2 bangun basuh uniform yeah..kang tak kering pulak basuh lambat..
Nasib baik keje petang..sempat la nak menganginkan dalam bilik ..huhu

Annyonggasayou..
Chaljineayo...=)

                                                                                                                               
                                                                                                         Saranghae...
KyuRyn SugarSugar <3    

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...