CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Sunday, October 2, 2011

Terbako suda Seluar ak.....

Assalamualaikum dan annyong !!
Ak geram nih..seluar uniform ak terbako sehh...

sume salah iron tuh dan jiran ak...
mula2 hangit..
Padahal....leh kira ngan jari kot brape kali je ak guna iron ak tuh...
Selame ni..
ak iron baju kat bilik iron kot...bukan iron kat bilik guna iron sendiri........
time guna harta sendiri jadi gini pulak..

Ni la sebabnyer ak tak suka bagi org sembarangan pinjam meminjam barang ak...
Bukan reti nak jaga kalau barang orang,
hentam kromo je...

Ade ke patut ak tgh tidur kejut mintak nak pinjam iron??

Logik la sket..
ko tader perasaan ke ha??

Ishh,,ak memang geram.
Sebab bukan nature ak pinjam meminjam barang ELEKTRIK nih...
pantry ade dah, bilik iron ade dah...

Tak leh ke nak gi iron kat sane ha????

Tgk,skang seluar ak BERLUBANG , IRON ak da TAK BOLEH guna
sekali lagi..TAK BOLEH GUNA DAH !!!!
ak da buang dalam tong sampah da pon


Ade rase nak ganti??
ade rase nak bayarkan duit upah jahit seluar baru kat ak??
Tader kan...!!
memang korang ak black list la dalam idop ak...

Pandai ah skang da tak datang mintak iron kat bilik ak...
skang ko nak jadikan iron rumate ak pulak ke mangsa ke-2??

Muka tak bersalah je...
iron ak da hangit tak cakap..anta camgitu je...
PATUT KE??

Ya Allah..penat tau tak abes je keje hari sabtu tyerus gi carik kain nak buat seluar baru...da la 7 jam berdiri...ni jalan plus berdiri lagi...

Penat giller tau !!

Thanks giller giller kat member ak Anati coz bagi ak pinjam sluar dy
hari kejadian...
JASAmu kukenang HINGGA akhir hayat la babe !!
Saranghae...
KyuRyn SugarSugar <3



0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...