CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Thursday, March 31, 2011

Itu Tingkat Tujuh (7) !!!

Annyonghansayou blogger sume..
Assalamualaikum..
 Huhuhuhu...lamenyer tak update segala bagai...
rindu RINDU rindu......

Okeyh...kesuntukan masa sebenarnya...
Mid sem exam baru je berakhir Minggu Lepas...

Dengan susaH  payahnya ak menulis setiap patah perkataan kerana tak cukup masa diberi..
Ade ke patut jawab sume soalan yang memeningkan pale ak tu
50 minit jer??...Ade essei lagi...
Haila...penat otot tangan ak menulis dengan stressnya...huhuhu

Minggu depan ak dah masuk wad..hguhuhu
Baru je petang tadi lapor diri


Ak dan kumpulan ditempatkan ke wad Medical  Male selama 3 minggu
dan yang paling seronok sekali ialah wad itu berada di tingkat 7 !!!!!
Nampak pic atas tu??
Waaaaaaaaaa.....bayangkanlah ak takkan berpeluang 
menggunakan lif sepanjang bulan depan...

Gimana ne?? ottuke??..How??
Ak panjat tangga nak gi lapor diri tadi pon berlakunya 
begitu banyak perpeluhan dan kepenatan yang YA AMPUN...
OO my gucci!!...huhuhu...

But ad perkara yang menggembirakan ak..
hehehe..
Jumaat ne ak dapat sleeping out permission (S.O.P)
dan ak akan ke Penang !!.
Shopping adalah keutamaan...hahaha ( menerbangkan duit.)....

Jangan jeles ye sume...ak dapat elaun dah bulan ne...huhuhu
ok la...Roomate ak membuta da sume...
ak rasa bila da start keje nanti...
blog langsung tak sempat update agaknya...

Sem satu memang BZZ kot...huhuhu...
ok la sume...( lambaian penuh semangat )huhu

Ryn SugarSugar

Monday, March 21, 2011

♥♥ Exam ??...yeayyy!!!

Apakah yang sudah berlaku??

huhuhu...assalamualaikum w.b.t...
Hailaa...dalam riuh rendah gelak ketawa..
hari rabu ni ak dah exam mid-sem weyh...

Gyaa......stress hidup sekejap..
Udahla Anatomy ak agak kureng bandingkan ngan org len...
Gimana nih??...
Ottukee???

AIM :> STUDY HARD  

( jangan masuk kelas tido manjang ) 
opssss...hahaha
sape boleh naikkan semangat ak sket??...huhuhyu

Oh ye..bulan depan ak dah clinical posting...
selama 5 minggu bermula 4hb 4, 2011....
seronok dan takut neh...maklumler...1st time beb !!...hahaha

Tapi yang spoil giller..selama 5 minggu tu, sume wad male..medical n surgical..
Huwarghhh.....cemane nak wat assesment?? cane ?? cane??...
Hailaa....Taper..ak akan berusaha sehabis daya dan upaya..( nampak bersemangat tak??..)...huhuhuhu


oraitt...prep menunggu...tadaa....
tak sempat nak letak sign..huhuhu...never mind...daa...(^_~)..V..

Saturday, March 19, 2011

Super Junior Live In MALAYSIA (SS3)

OMG !!
Super Junior kat Malaysia esok??
LIVE??


Ya..semuanya benar belaka...
mengikut kawan ak yang tengah tension kegilaan kerana tak dapat 
men"join"kan diri ke konsert tu 
yang diadakan di   Stadium Putra Bukit Jalil
pada
DATE : Saturday 19 March 2011
TIME : 6 PM

Ni ak jumpa hasil pencarian di Google..hehe

Nampak tak Harganya???
Waaaa....
memang berangan la ak nak pergi weyh...
elaun yang ak dapat pon tinggal 200RM je lebih kalau ak amek Rock Pitt...
Walaweyy...

Tapi taper...
Walaupon ak tak join konsert tu dan tak boleh tengok 

My KyuHyun
secara dekat...
KyuHyun da pon tau yang ak ni peminat NO1 dia...
wahahahaha

 (^_~)

[^,^] V...


haha...da lame tak buat entry pasal Super Junior...
Tiba tiba teringat konsert dia esok kegilaan semakin bertambah...
huhuhu...last but not least pic SuJu



Ryn SugarSugar

Friday, March 11, 2011

My Vampires Diaries

Assalamualaikum.....
holla blogger sume...

Ak sekarang tengah giller2 habiskan stok movie dalam lappy ak...

Korang tengok tak Vampires Diaries kat TV??

Pelakonnya

Damon (Ian Somerhalder ) dan Stefan ( Paul Wesley ) iaitu adik beradik dlm citer ne
sama2 suka kat Katherine aka Elena ( Nina Dobrev ) ...


Ak bace salah satu novelnyer

paham la jugak secara kasar citernyer macam mana...
Baru je tadi ak search kat YouTube..dan ak jumpa fanmade video...
klik ne Vampires untuk menonton vidnyer..

tak boleh nak share kat blog ...
huhuhu...nak upload lame sangat...
( biasalah..ak kan malas...haha)

Wuuu...sedey pulak ak tgk Damon..
Masa mula2 baca novel tu, ak bayangkan si Damon ni sangat jahat...

Tapi bila dah tengok citer ne...lama2 rasa dia ni sangat kesian coz
dah lah sangat sayangkan Katherine tapi minah tu suka Stefan dan
Katherine sebenarnya masih hidup tapi tak pernah pun jumpa dia.

Dan pulak tu terpaksa tahan hati tgk Elena yang seiras Katherine
dating Stefan....abangnya.....huuuuuuuuuuu

Watak si Damon dalam Vampires Diaries ne
 ak suka sangat coz dy ialah vampire yang sangatla cool n lebih bijak dari Stefan...

Hahaha...ak jatuh chenta pandang 18 kali kat dia...huhuhhu

Orait...habis suda kemengarutan ak kali ini...
Bosan weyh ak tader citer nak kongsi kat blog lately...
Kalau ade pon macam tak sesuai nak paparkan kat umum...
huhu..

adioss u allsss.........

Ryn SugarSugar



Monday, March 7, 2011

tag, mengetag dan ditag ??

Ok assalamualaikum...
 ak dah buat entry baru...
hahaha...bagus ke tak??...haha

Kali ini ak ditag,
sekejap..je lagi akan mengetag...tunggu ajerla..
..nanti lompat2 macam yang sebelah ne ok??...haha
Di tag oleh cik Ntira yang suke sticker tuh..huhu



Sila beritahu nama penuh kamu. Tak kisahlah sampai nama datuk , moyang kamu....
oraitoo...Namaku ialah Rynie Nasai...Unik kan??...haha


Kamu suke warne pink tak??
soklan cepu gangsa daa...mestila suka..tapi kalau wane pink + purple mesti kiut giller kan..huhu


Kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan si pemberi taggie ni, apa kamu nak cakap dengan dia?
nak suh cakap ape..trima kasih la...takpon kumawoo..dlm bhase korea...



Siapa paling comel? Maher Zain atau kamu?
Si Maher Zain tuh??..hahaha..lawa lagi KyuHyun ak...lalalala

Mana lagi sedap? Kek atau aiskrim?
ak memilih lebih dari ...boley??hahaha


Bila tarikh birthday si pemberi taggie ni? (Kalau kamu ingat, kamu memang hebat)
rasa2nyer 10 april 1992...(tgk kat fb??)..hehe


Ain Maisarah, siapakah dia?
penulis novel awal remaja kan...ak de bace bukunyer...
yg masih ingat tajuknyer Impiana, & Impiana II...


Ceritakan sejarah kamu membuat blog, ikutlah sampai perenggan pun
start buat blog form 5, thanks giller2 kat Siti Hajar Amani...my fren still...
dy lah yg kenalkan ak kat dunia blogging..Tibe2 rindu kat dy..haha
skang baru  ade 212 follower...huhu..coz baru  bukak kpd dunia luar bace entry...dulu mane ade org bace pon..hahaha



Apabila harijadi kamu, kamu nak saya (pemberi taggie ini) beri apa pada kamu?
waa...seronoknyer kalau dapat adiah...ermm..
nak teddy bear besa punyer??
wedges 4 inci??
huhuhu...



Taggie ni ada sepuluh soalan jadi wajib tag sepuluh orang ye!
fuhh yo !!...nanti ak tgk kalau mmpu tag 10 ea..jap

 norgadis
 sya razali
 terbang tinggi
 cik anum
 farid fizi


Ryn SugarSugar

Saturday, March 5, 2011

Bergelak ketawa ku cuti Berbuku ...

Sudah Seperti kanak kanak riang gembira..
wahahaha
KERANA??

ak dah masuk fasa cuti mid sem...huhuhu
...dengan bangganya ak menaip kat blog...
tapi

cuti berbuku-buku ak bawak balik...
Bukan honey moon mid sem namanya kali ne!!...hadiaii...

Tak memain weyh...naik cuti tinggal seminggu jugak lagi
 sebelum exam 1st ak kat kolej Nursing ne.,...

  (arghhh...mati ak )
Dengan beg berat sarat fail nota nota harta karun ak tuh...
Kenapakah?? kenapa???

Ok fine...mereka bagi sebab nak kami sume student dy tak bercuti berseronok tak tentu hala...
see??..betapa sayangnya mereka kat kami student diorang...hahaha
Nanti tido malam pon ak kene mimpi
struktur
tulang temulang manusia dari kepala sampai kaki
sistem jantung..Oxygenated ngan deoxygenated blood kat ne
dan segala bagai...

Positioning patient ak dahla tak mahir lagi....
weyhhhh...boley jadik zomba ak macam tuh..
Tak nak tak nak!!...hahaha..

Ok la weyh...sekian adioss entry pendek merapu ak ne...nak tido pulak..
esok ak naik bas sama macam bas bulan lepas...
9.30am , tapi keluar kolej awal sket kot....

Balik kali ne rasa lapang sket sebab tak perlu janji2 ngan org lain...
Ak with my own way back to N9,..n the rest is history...
Penat buat janji n kiter kene tunggu2 ne....
Ak jenis tak suka menunggu, nanti tak memasal ak hangin
seluruh badan...hahaha...
ok ...tatatititutu u ollsss...


Ryn SugarSugar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...