CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Monday, April 2, 2012

Hafal nota parking dan Baby

Assalamualaikum dan selamat ..malam ??
Good evening la senang..huhu.

waaa...sejak2 posting neh baru dapat taip2 sini...
Balik KSKB yang canggih tu line langsung tak ada k..menyampah ak..
nak cakap phone pon kene gayut tepi tingkap untuk coverage yang lebih baik..( agaknya..haha )

Ok , straight to the point..
tomorrow ak kene pegi amek penilaian untuk Lesen kereta..
warghhhh...ak takut + gigil-gigil  tahap gaban dah ni..
Tak ingat parking nak pusing stereng berape kali ...hahaha
menakotkan tau tak??...OSCE pon ta takot cam ni sangat..
dapat penilai yg garang cane..??

huarghhh...jangan ak kantoi sok dah..AMIN YA RABBAL AaLAMIN...

sebab dah lama tak bawak..
Harap2 ok  la gamaknya..
last drive cuti mid-sem hari tu..
tiga kali je bawak kete pon..........hailaa...
Cikgu kete ak ni suka suh cepat2..

( nak bawak kete ni buleyy ??hehe )



Ak da la buzy jaga baby neh..( kunun la.. )
( hehe..masuk wad antenatal..keje amek gambar ngan baby je.. )
contohnya ini....ada nampak sifat keibuan tak ??...
ada kan kan kan..hahaha...


*
*
*
*
*
Sik keje pagi..so nak membuta da la..kang lewat bangun pulak..
Da la pagi tadi sesat pusing Hospital Ipoh cari wad antenatal..haha
dekat 15 minit baru jumpa kat mana..
tu pon lepas dapat bantuan makcik guard..
tenkiu makcik guard..Ilebiuu lahh...hehe

Itu sahaja dari ak yang tader idea dah nak taip...tata
Wassalam..
Saranghae...
KyuRyn SugarSugar

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...