CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Friday, April 27, 2012

Rindu sangat-sangat dekat Mak Abah..(T_T)

Assalamualaikum dan salam penuh kerinduan pada mak..abah
U allsss bloggers.
huuuuu...Rindu..rindu ..rindu giller giller...kepada mereka berdua
makhluk Allah S.W.T yang melahirkan dan membesar kan ak...


dah 3 bulan tak balik rumah.
Buat entry ni pun rasa nak terkeluar air mata..
dah la sambil dengar lagu sedih ni
( lagu raya.. =)...huuuuuu

rumour mengatakan...Sultan Perak akan datang untuk merasmikan kolej...

So tak dapat la ak balik cuti dengan lamanya......
Stress..STRESS..stress..STRESS

What the  sungguh laaa...
time cuti sem jugak nak amek nya..

Macam tak pernah jadik student duk jauh dari family...
\Warghhh...

Kalau dah kene stay back kat kolej sampai 2 weeks, pastu cuti takat dua minggu je laa..
dasar tak berperikemanusiaan...

Udahla posting kat Hosp Taiping nih banyak sangat dugaannya..
Tak pernah ak rasa annoying giller ngan keje..
rasa nak buat tunjuk perasaan je..menyesal jadik nurse pon ade..huhu

Clinical instructor ok je..
DIA YAng menyampahkan yang berbaju biru ni.
ak tak faham betol la...sesungguhnya..inilah kali 1st time ak jumpa this such person.

Kenapa mesti buat semua orang susah nak bekerja ??
Penat dengar Sister wad membebel setiap hari yang tahape-hape tu..
sampai amek linen pon dia nak marah ??

memang the ugly  sangat-sangat r..huh

**********************************************
 berbalik kepada niat sebenar ak post entry ini ialah nak menyatakan kerinduan pada mak n abah di rumah nun..


warghhhhh....sob..sob nanges nanges


MAK n ABAH...
KAKNGAH  kat
MAK n ABAH sangat-sangat...
( sampai buat entry ni sambil dengar lagu raya..
duhai bonda...duhai ayahanda...dengarla rayuan anakanda....
yang jauh dimataaaaaaaaaaaaa..... )

huuuuuuuuu...nanges nages lagi..sob,sob

uhuuuuuuhuuuuuhuuuuu....

Dah la...sedih ni..huuuuuu..nages nanges nages dan nanges lagi...wuuuuuaaaaaa



Saranghae...
KyuRyn SugarSugar


0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...