CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Tuesday, June 19, 2012

Dejavu di Kinabalu dan Waris aka Kekasihku Seru 2

Assalamualaikum dan selamat malam kepada semua blogger..
sedare sedari cikebom-cikebom...
yang tengah blogwalking ke , blogjog ke, blogrun ke kan..lagi laju kalau dan run tu ek..

Gila tengok drama sekarang..
1st of all mari kita bercerita dengan drama ini..

Pernah tengok tak drama seram TV3 yang best giller tuh ??
Kekasihku Seru..

sekarang dah ada sambungan ..
Waris tajuknya.

.dan ak baru je lepas tengok kat TonTon tadi..perghh..
lama sangat dah ak tunggu sambungan drama nih sebab ini lah antara drama seram yang dalam ketegori ak layan habis, ak tengah sekolah menengah lagi kot semasa cerita ni disiarkan..

Berbanding dengan drama seram yang lain yang macam HAMPEH tu..memang tak laa ak nak layan.
Drama ni kalau sesiapa tak tahu jalan ceritanya..
-
-
-
-
-
-

korang Google la sendiri..mwahahaha..

ak tak brape ingat sangat perjalanan drama ni mengikut urutan..
Almaklum..da lama..hehe

nah..tadi mase tgh google2 terjumpa pulak salasilah keluarga si Marissa yang dalam keturunan sI Waris tuh..
korang kaji la sendiri kalau rajin..haha

Well, ending Kekasihku Seru dulu tu masa Marisa tengah dalam labour room 
1st episod Waris ni..dengan Marisa dapat 2 orang baby..twins..
Girl and Boy..( wahh...sepasang nehh..hehe )

 Pastu Kuza..( ak tataw dia bawak watak sape..hehe )
bunuh maid kat rumah Marisa ngan Rashad untuk dtukar supaya Waris dihidupkan semula...

Selepas sepuluh tahun berlalu..hanya anak lelaki dy je yang ada..Dalam hal ni ak masih dalam kesamaran lagi.

Nama pun episod satu ..belum episod akhir lagi untuk ak buat summary pon kan...
haishhh..abeslah broadband ak..
Tak lama lagi nak sampai bil baru dah...duk menonton drama TV3 kat TonTon lagi la sekejap aje dah slow broadband nih...ishhh....

Oh ya..Ade lagi satu drama best ni...warghhh...
Aqasha ()berlakon as main actor.
Minat dia sangat-sangat..dengan rambut dan janggutnya yang menawan...haha..
ok fine..dia suami orang..   ...kenapa mesti Aqasha kawen cepat sangat...uhukkss


Ak snap baik punya masa tgk kat tonton tadi semata2 nak wajah Aqasha..
Oh Aqasha ku..mwawawa...



ok lah..secara ringkasnya drama ini setelah penat jogging google dan baca blog org laen..( ehehe )
dapatla ak tahu yang drama ni mengisahkan 
Nadira aka Tiz Zaqyah ade penyakit jantung dan  jalani pembedahan pemindahan jantung dari penderma yg meninggal coz xcident. Nadira ni mcm mewarisi sket2  perangai si penderma .Tanpa diketahui oleh sesiapa penderma tu ialah kekasih si Ammar ni..
  
Aqasha aka Ammar bertemu Nadira tanpa diduga..( takdir ok..haha )
mula berkenalan dan akhirnya fall inj love kali kedua ngan Nadira disebabkan persamaan exlover Ammar yang ada pada Nadira..

Nadira da ada tunang masalah sekarang niyh...camano ek..??
Dapatke Ammar terima hakikat yang jantung kekasih dia dalam badan Nadira..
( mesti boley punyer kan..kan..hehe )

Tapikan skali baca confirm sebijik dua sama macam drama korea 
Summer Scent

Sinopsis dia
-
-
-
-
-
-
Sila search sendiri..
Penat mata dari tadi mengadap Lappy...
tata titi tutu...
Saranghae...
KyuRyn SugarSugar

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...