CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Sunday, May 27, 2012

Balik KSKB !!

Assalam reader Manisnyer Si SugarSugar...
semoga hari ini lebih indah dari semalam, dan hari esok menjanjikan kebahagiaan...
cheewahh..peewit.. (n_n)V
macam ayat novel la pulak kan..haha
untuk

...sy tahu awk bace blog sy..hihi..Thankss 

Oraitt...penantian satu penyeksaan dan ak memang tak suka menunggu...
tapi sekarang ak tetap jugak kene tungguyang
janji pukul 10 tapi dah pukul 2 tak sampai2 lagi...

( nak letak kat facebook jap lagi...hahaha.. )
da la mals nak fikir..


Semalam gi jalan2 for the last time kat Taiping..
Dah hampir sebulan posting sini baru lah ak bershopping sket..



Ak da tau da..kalau gi sana tak beli kasut lagi..memang tak sah..
posting 1st time kat sini mase tu ak memang tak cukup pitis giller2.
jalan2 kat Taiping Sentral
nak wat cane..murah sangat...hehehe...pastu mula la menyesal bila duit habis...
dah selalu terjadi...haha


Beli pashmina ngan baju..Pashmina dan kasut untuk raye..flat satu ,wedges tahun lepas satu...
Proaktif kan..awal2 ak da beli..haha



oh ye..Drama Gemersik Kalbu dah habis download...yay !!
dan da habis tengok jugak..

Pada pendapat ak ..antara drama ngan movie..baik la adaptasi novel ni buat drama..
tak de la jadik macam movie Ombak Rindu yang mcm hampeh tu..hah..

vs
Kalau korang tak setuju yg movie Ombak rindu tu tak best, itu terpulang la kan..

Sebab ak tak suka Ombak Rindu tu sebab Maya Karin ni je..ade ker Izzah dalam drama tu pakai tudung mcm Maya Karin tuh..
kalau tak reti pakai tudung bawal..sarung tudung Segera je tak boley ??..
Buruk beno rupa Maya Karin dlm movie tuh..haha

Ahh..lupakan saja Ombak Rindu..fokus kat Gemersik Kalbu ..
haihhhh...Best lakonan si Suffian aka Aqasha dlm citer nih..
( ak suka janggut dy tuh...hahaha.. )

nah gamba dy..weeeee...ensemnya la pulak laki org nih..opsss..haha

dan lagi..dengan wife dia mase kawin beberapa taon lepas tuh..

lagi

rambut panjang dia..hihi
 dengan gitarnya...( bila la ak nak pandai men gitar ni.. (-_-)'
and last but not least..bila ak kawen nanti nak amek gamba camgini ok..huhuhu

Ok la..adios..nak gi lepak bawah tunggu bas yang tak kunjung tiba..tata
Assalamualaikum..=)
(rasa nak tukar la lagu blog...tunggu la dulu..masa tak mengizinkan..)
Saranghae...
KyuRyn SugarSugar



0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...