CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Saturday, January 5, 2013

Tahun Baru ''opkos'' AZAM baru !!


Memandangkan tahun lepas dah pun melabuhkan tirainya...
ak nak la ucapkan Selamat tahun Baru 2013..

Ye la..ak tahu dah lambat 5 hari..alahh...5 hari je pun..hehe..

Berkaitan dengan 5 itu..ak sekarang dah pun jugak melangkah ke semester 5..weee..
Merah dibahu mehh..

Tapi seriously susah wehh sem 5 ni.
Baru 3 hari start kelas ak dah pening-pening lalat..
Research la bagai..management lagi...
Ak tertanya-tanya apakah relevannya kajian yang ak mesti jalankan itu...
ak stresssssssss... huhuhu

Oh ya..berbalik kepada azam tahun baru ak tahun ini...
masih ada azam tahun lepas yang masih tak terlaksana...

1. Guitar..ak masih tak dapat beli lagi benda alah tu..
maybe satu sebabnya ialah ak takde kawan yang tahu pasal guitar bagai ...
Ak punyala usha Sungha Jung  ngan En.Mimpi punya vlog sebab ak suka sangat diorang men guitar tuh...wahhhhh...
Sungha Jung ni ak terjumpa pun sebab dia cover lagu G-Dragon..kalau tak memang ak tak kenal jugak..
ak jeles giller dengan talent mamat nih...(0_o)`~~





2. Beli gadget baru..
tapi elaun akan dapat RM800 start bulan 3 so sekarang adalah bulan penjimatan hebat..
kang ak takpat balik kampung meroyan pulak ak kat KSKB nih..hikhik

3. Yang ni tak ada kene mengena dengan azam tahun baru ak ..
saje je ak listkan semoga ianya tercapai.

Ak nak makan pelbagai jenis makanan yang ada dimalaysia ni dengan banyaknya..
Haaaahhhh..ak memang suka makan..cintakan makanan dan sayangkan makanan walaupun ak dalam proses mengecikkan badan ..
Tapi..ahh,pedulikan semua itu..yang penting makan adalah salah satu nikmat hidup didunia ini...
Kalau bukan sekarang bila lagi..? (^_^)V..peaceeee

lagi??...
4. Amek gamba dengan senior ak yang sorang nih...

ishhhhh...masalah sekarang ak segan je..kalau lah ak ni berani....
kalaula....lalalala.......



Beli belah secara online bukanlah satu perkara asing dah sekarang kan..
ak pun dah terikut-ikut sebab barang yang ak nak tu memang susah nak carik..

Ptg tadi baru je ak beli cerita Korea online..
hehe..tak sia-sia ak post kat satu page ni yg ak nak sangat We Got Married Dimple Couple
TeukSo



gyaaa...akhirnya ak dapat jugak..S
sebab ak beli murah je..ak tambahkan variety show running man latest ep yang kedai online tu ade...






Fuh yooohhh...akhirnya siap jugak entry ak nih...
Entry ni mengambil masa selama 3 jam untuk disiapkan sebab dok ulang alik siapkan assignment group kat bilik org len tadi..
Ak paling tak suka buat assignment group sebab kepala seni ak ni mesti tak selari dengan ahli group ak dan ak akan terpaksa mengalah demi mengelakkan perbalahan yang akan menjurus kepada kemudaratan...kekeke

tata Sayang-sayang pembaca blog ak sekalian...
ak sayangsssss korang..muahhhh mwahhhh...^^







Saranghae.
RynieNas KyuHyun

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...