CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Monday, January 21, 2013

V for Vendetta



12.25am in the morning..
Just great ak  masih berjaga waktu sekarang walaupun esok dah terang lagi bersuluh kene bangun awal gi kelas..urghhhh...Hate that.. =(

Minggu lepas dan seterusnya..(ak ta tau sampai bila sport week ni )
ada banyak game antaranya bola jaring, bola tampar, aerobik, badminton dan juga futsal..
Sabtu semalam..( actually kelmarin..hehe ) ak jadik goalkeeper game futsal untuk 2nd round..
gatal sangat nak join kan kononnya..hah amek kau..
Mula2 ak jadik defence jer..tapi last game goalkeeper ta sihat..demam katanya maka ak la yang menggantikan ..
Rupa-rupanya budak perempuan kan,
nurse to be lagi..
men ganas gak wooo...time tendang bola straight kene peha ak..
sakit weyyy  
yang tu ak dah lenguh2 dari pinggang ke bawah..adoiii 

Dah tu ta reti-reti nak balik..
dengan kawan ak si Pieja gi bagi sokongan kat pemain badminton dalam dewan pulak..

Dah stuck kat situ pulak..dan-dan main badminton skali..
hahh ko..sakit satu badan.

***********
end of that story..
update ni nak cerita pasal 
" V for Vendetta "
**
***
Ingat tak citer ni ??...
sila ingat cuz citer ni ak da carik dekat 5 tahun..mwahaha
yang free punya la kan.
nak download kat youtube serious takde..tak tahu la sebab ak tak pandai cari ke apa kan..
tapi ak memang minat giller kat citer ni..
nah sinopsis ak amek kat En.Wiki..

V for Vendetta is a 2005 dystopian thriller film directed by James McTeigue and produced by Joel Silver and the Wachowskis, who also wrote the screenplay. It is an adaptation of the V for Vendetta comic book by Alan Moore and David Lloyd. Set in London in a near-future dystopian society,Natalie Portman stars as Evey, a working-class girl who must determine if her hero has become the very menace he is fighting against. Hugo Weaving plays V — a bold, charismatic freedom fighter driven to exact revenge on those who disfigured him. Stephen Rea portrays the detective leading a desperate quest to capture V before he ignites a revolution.

tu je ak jumpa malam2 buta begini..
Yang penting ak nak cakap ialah citer ni best sangat2 dan suara si Hugo Weaving aka V dalam citer ni best sangat..sangat..sangat.........
kalau nak kenal Hugo Weaving..dia blakon jadik Agent Smith dalam The Matrix..

Sekian..
warghhh..ngantoksss giller..
tata
Adiosssss

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...