CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Monday, March 16, 2009

Best nye pegi MITC...

Assalamualaikum...hehe,Ryn skang kat PID..Bestnye da nak abes da pembelajaran Ryn kat cne....
Cume yang tak bestnye,pegi Mlake mase blk tu Ryn terpakse jenjalan ngan baju skola..Alahai malu giler..da la pelancong kat situ ramai..Em ..kire ok la tu kot..dapat la Ryn melawat Melaka tuh..nak harap pegi sendri..alamatnye Ryn da tua dulu la kot..hehe..memain je la..
Em..harine b-day Renji..Ryn tak wat pape pon tuk die..Ryn pon segan gak la nak tunjuk yang Ryn ne minat kat die..Yang tak bestnye..Mak.Aji da taw la pulak yang Ryn ade hati kat Renji..Ryn rase rimas la kalau orang len amek taw pasal kehidupan personal neh..Korang pon mesti rase camgitu gak kan kalau dalam sehari 2 atau 30 kali usik Ryn pasal mamat tu..
Wat mase skang Ryn takde komitmen ag nak berchenta-chenton neh..Ryn banyak ag hal len nak kena pikir dari menda tuh..Utk sesape yang suke sangat chenta2 neh.....Erm..tsh lsh nsk komen ape..
Da takde mood ar..k la korang,Ryn nak g cari keje sek BI sal social issue lak..da la tadi kelas Sir Kerol tak pegi..gasak la..Tata (^_^)..> v peace

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...