CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Tuesday, March 31, 2009

Pening kepale la pulak???

Assalamualaikum sume,Ryn da lame giler tak up date blog kan..Tak sempat lar..Kekadang jeles tengok Maria dapat citer pape pon yang terbaru kat korang dgn cepat..
Ok start ngan kehidupan Ryn yang memang makin kelam kabut neh..Ape nak wat memang lumrah kehidupan fivers cam ne..
Eh,korang ingat lagi tak kat GA yang Ryn citer dulu??Skang Ryn da lancarkan perang dunia ngan dia..(tapi secara senyap je lar..hehe) kerana dia skang wat macam la Ryn ne musuh utama dia...Ryn syak la di jadik camgitu coz dia jeles ngan Ryn kot..chey..Ryn terperasan la pulak..huhu..Pape pon to GA Ryn nak cakap sikit,kalau berkawan tak semestinye ngan Ga sorang je.and Ryn pon takde la rugi kalau tak brkawan ngan GA skali pon..Bab bersahabatan takkan masuk SPM ok??!!!Sorry sume,Ryn memang sakit hati ngan dia ne..apaper je lah!!
Eh berita gempak harine..hehe Ryn tak gi skola..hampeh je kan.. wahahaha..Bukan sengaja taw,sume gara2 moto kunci tayar adik Ryn si Kema tu tak bukak pagi tadi..Punya la terbakar hati,jiwa dan prasaan neh..Da la debat Ryn tengah pening..Sian kengkawan Ryn yang len coz terganggu keje Ryn tak dtg hari ne kan..SOWRY....Eh...sebut sal debat Ryn jadi pembangkang pihak yang ketiga..keje Ryn debat je la ...tu yang Ryn takut tuh..Kang mane taw tersasul ker,tergeliat lidah ker??tapi nasib bek gak coz Ryn jadi pembangkang,so Ryn yang terakhir skali debat..Ryn ley la tengok dlu camane gaya persembahan diorang tu kan..Doa-doa kan la Ryn berjaya..Aminnn......

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...