CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Saturday, February 27, 2010

Abang??ape de hal !!?


Melihat ke tajuk entry...nampak beno macam ak tak kisah dengan kehadiran abang dalam kehidupan ak...
Chiss...ak tak kesah??
Bukan tak kesah..p ..nak kisah macam mane kalau dah abang pun ak tader..huhuhu
Ape rase ade abang ea??

Ikut kate Girl friend ak..

"Ade abang ne bosan la...
Kene buli jee..."

Yang laen pulak kata

"Ade abang ne tak best pun...nak control je ape kiter nak buat..."

Pastu yang laen pulak menyampuk...

"abang ak sempoi je...hehe"


So...ape keputusan nya??
Best ke tidak ade abang ne??
Para blogger sekalian...
Bagi tau la kat diri ini best ke tidak ade abang sebagai adik-beradik....

Cane????...

6 246 menaip-naip...:

Ryn(^,^)Nas
This comment has been removed by the author.
Ryn(^,^)Nas

ruang komen da ok.....

anummss

Tak taulah best ke x adr abang nih, coz akak pown xdr abang.. P teingin sgt2 nak adr abang. Sbb kdg2 tgk sesetengah orang yang adr abg, cam best je kan..huhuhu.. P tak semua orang same..btol x?? Pe2 pn, bersyukur ngan apa yang dah ada skang.. hehehe (^_^)

Ryn(^,^)Nas

kiter ade adik ngan kakak je...adik sume yang banyak wat pening pale...adusss...

anummss

huhuhu..kdg2 yang wat pening kpale 2 la, bile die tak de kita jadi teingat tau..kikiki.. (^_^)

Ryn(^,^)Nas

memang pon...rindu kak yong!!!
(lae dia terbace gerenti riak neh)
lalalala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...