CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Thursday, January 20, 2011

The 25 ??...Sorry saya baru 16..erk??

Ak bukak blog hari ini...
Jeng jeng jeng....ada tag dari seseorang
waa...kene tag...!!
Excited giller...(maklumla...da lama tak kene tag...ak kan tak 'fofular'...hehehe)
huhuhu...saya rasa sungguh terharu...kak Yan...sayang dirimu lebih...
uhuhuhu....



"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."


  1. Baiklah...nama saya Rynie Nasai..
  2. well...rasanya nama tu nama paling unik yang ak penah dengar...hahaha...puji nama sendiri...huhu
  3. Tak kawin lagi...kalau nak kawin pon kene tunggu 7 tahun lagi...lame giller...huhuhu...ade sebabnya..iaitu..
  4. Berstatus sekarang ialah single kerana masih kepunyaan mutlak ibu dan bapa...huhu
  5. Sedang belajar kat kolej kerajaan yang namanya terpaksa dirahsiakan...hailaaa..
  6. Bakal jururawat menjelang 2014...yay !!
  7. Ak ne banyak idea terpendam...kiranya orang seni la...
  8. Sekarang tengah belajar mengenali ragam orang yang bermacam...huuu...biarlah orang lain teruk macammana pon..yang penting,ak tidak begitu...hurmmm......ok??
  9. Suka blogging !!...for sure la kan...kalau tidak tader la ak buat blog ne...hahaha
  10. Sedang mengusahakan skrip untuk dijadikan novel mini...harap2 menjadilah....Amin..
  11. Sangat sensitif kalau sentuh pasal mak..huhuhu...cepat emotional...ni nak nangis neh...huuuu,maklumla..duk jauh kan...
  12. Suka warna Purple...kalau campuran hijau.purple dan pink mesti cantik giller...waa....i like!!huhu
  13. Suka melakukan pembaziran...Nota disini...jangan bawak ak ke mall....boleh sawan ak tgk baju dan kasut dan seluar dan selendang dan segala macam dan lagi lah...( ahah !!.ak terkenang selendang kaler purple yang ak tak jadi beli kelmarin )...mwaaaaaa
  14. MINAT giller Kyuhyun dan Super Junior...huhu..penuh pic Kyuhyun dlm simpanan ak...
  15. Kefanatikkan dan kegilaan kemelampauan terhadap drama KOREA...
  16. Ak ada nama Korea...Kim Myung Hee...Waa,,Bercita2 nak melancong ke Korea jumpa Kyuhyun...hahaha
  17. Suka baca novel dan komik...novel mesti citer Cinta gila2...dan kalau komik ak suka bace yang kelakar...Tapi biasanya komik ak bace yang karya Jepon translate Melayu tuh...best giller kot...ak gelak sorang2 pon tader hal....hahaha
  18. Suka carik ramai kawan tapi yang penting mestilah seorang yang berdikari dan kepalanya same gila macam ak...hahaha...susah sket nak cari yang same giller ne...
  19. Hah..tengah blajar make up...huuuu....sape nak tulun ajar kat ak??...
  20. Suka buat try test xtvt lasak dan mencabar...org kater untuk kumpul pengalaman hidup..
  21. Berani kehadapan...paling suka kalau ada presentation...Tapi masalah sket kalau kerja brkumpulan....selalu dapat group yang pemalu...hailaa......
  22. Banyak menaip dari berkata-kata...( macam skang la..)
  23. Dah lama tak tgk Tv...rindu TV3 !!..huhu
  24. Buat masa sekarang ak mencari Mr.Pemangkin Malaysia....rasa mcm bosan pulak blaja kat ramai dak pempuan ne...takleh cuci mate...ahaks..gatai..huhuhu..Yang luar negara dah ada siap2 dah..  My Kyuhyunsaranghae !!!..heeeeeeee..
  25. Sudah cukup 25??....huhuhu...tataw nak citer ape lagi..

Tag kepada 25 orang??..
Fuhyoo...

kakyan
namie
abangteror
Zahirul online
cik yana
aiin abdullah
anne
achuee
capik
deqyalalink

OMG...penat2...huhuhu...sorry la tak dapat nak teruskan sampai 25 org...
nak tido sudah...( tipu2..)
nak tgk FB jap...hahaha


huhuhu...adios..

Ryn SugarSugar


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...