CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Tuesday, January 25, 2011

Pose Slumber Laptop Contest --- !!

 ..Agak lame untuk ak mengepost entry ini kerana..
kehilangan mood kerana.....
page blogger yang tag ak hilang dari pandangan mata kerana......
tenet lembab kerana....
BRAPE BANYAK KERANA daaaa !!..

ok terus ke hal sebeno tujuan ak mengepost entry malam ne adalah nak join contest dari
tag cikImzen yg kiut miut tuh...
eheheh
Contest sebenar dianjurkan oleh

Inche jejaka macho ini... igossip..
Untuk keterangan lanjut sila klik pic tu je k...huhu...

***********************
ak pula dengan penuh bersemangat memilih pic ne yg da edit sket utk
mengelakkan anda sume nampak background bilik ak yg agak tak sopan...
miahahaha....


..
...
*****..***
Orait...ak amek pic ne lepas balik bilik lepas lunch......
ngee ngee...

Dengan gelojohnya ak mengsnap pic ini untuk menang adiah berupa..

 Ilustrasi dari pembuat contest...haha

lagi... 

Ak nak jugak teddy tuh...tak kire...
Jadik...tugas selesai suda...
Harap-harap dapat la ak teddy tu...Tak pernah menang lagi contest dari blogger...
Huuu...kalau menang, ak da cipta sejarah sendiri...Amin...
doakan ak la ye sume...hihi


Ok skang nak ajak 5 blogger @ lebih...jap eh..
Chegu Along
Cik Diana
Yemrascall
Nadz
Yanie J

Join tau...huhuhu


Ryn SugarSugar




5 246 menaip-naip...:

ijatnuar87

hehehehe...kelah2...ader can menang,hehehe...gudluck...

ok2,cari mksud nama tu ek...xpom tnya jek ayah...

Rynie Nas a.k.a Myung Hee

Insyaallah...amin...menanglah sy...hahaha...
Ok...tapi kalau mmg betol tader makna tatau la ek...huhu...dulu time kechik2 tak sempat nak bagi cadangan nama kat abah,dy da gi daftar sijil lahir dulu...mwahahaha

Ibrahim Ismail

thanks tag YEM!! huhu..
InsyaAllah. nty YEM join =)

ZACK ENTRY

semoga berjaya..=)

Rynie Nas a.k.a Myung Hee

Yem..Tara hal...huhuhu
Zack...mekasih...jasamu dikenang !!...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...