CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Sunday, January 16, 2011

Always In My heart...I like!!

1st of all..
Assalamualaikum w.b.t.
Akhirnya..ak telah bebas!!...
huhuhu....Tiada lagi air mata mengenangkan mu wahai
 Blogku yang ku sayangi lagi ku chentaimuahhh...
cheewahh!!!...hahaha.....
rindu giller kot...2 minggu sejak new year tak sentuh mahupon letak entry baru...

Sekarang happy rasa hati...aku telah buat tarian Zombie pon tadi...hahaha
see ??...


Ak sedang melanjutkan pelajaran di Kolej Anonymous
Ak kat sini ade 2 org roomate...
sorang kakak, sorang sebaya...
  
Nadia & kak Aimi...
mereka sangat respect each other privacy dan.berjiwa lembut...
wahahaha....Ak jiwa sensetif tau...lalalala

name tag sementara...
gila lambat dapat name tag sebenornya...huhuhuh...kalau nak outing pon pakai tag tuh...
waa...sume org tau...ne tak lain tak bukan part one la yang keluar...huhuhuhu



 Mak ngan abah Teman satu sem UiTM Alor Gajah Melaka...DIB1C 2010
rindukan mereka !!..kenangan bersama takkan kulupa...
cheewahh !!hahaha


nampak tak buku yang ak siap susunkan cantik2 tu??...
tebal tak??...haaaa...tu la buku ak sem satu ne
belom tambah buku pasal bakteria lagi...huhuhu

ak da start sesi pembelajaran ....Baru je seminggu...
Banyk lagi yang ak kene ulang kaji...waaa...
subjek dy 5 je pon..tapi memang masalah sikit bagi ak yang zaman
sekolah menengah dulu bukan budak science...

Haila......


pagi ak meriah hari ne....hahaha...
mula2 pergi Medan gopeng beli tiket balik umah raye cina...
betapa seronok rasa hati... tadaaaaaaaaa!!!!

 2hb Feb 2011...

selesai tiket...ak telah mendedahkan diri kepada bahaya pasaraya...
Hampir2 ak terpedaya dengan tipu helah promoter dan juga biskot yang beraneka jenis...
Dan juga beribu riban jenis coklat....

Hasil setelah penat menepis segala godaan dan halangan di pasar raya...mwahahahaha...
Akhirnya lengkap lah hidop ak buat masa 2 bulan lagi...

erkk??..cukup ker masa dua bulan??...tah...hahaha...
Yang penting , lepas ne ak takjkan jejakkan kaki lagi kat pasaraya tu...

Mak aihh...ganas sket ayat ak ne.,..hahaha
Ok la...sehingga bertemu lagi...


Ryn SugarSugar

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...