CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Saturday, June 25, 2011

The Sandwich Story

aSSAlamualaikum dan salam sejahtera..
Huhuhu...sudah lama ak tak update entry baru...
Macam biasa...tader citer penting serta bosan ngadap lappy..

Ha hah...dulu mase tader lappy...
ketar2 jari nak buat entry baru...skang...malasnyer ya ampun..huhu

Ok...straight to the point,,,
Ak nak wat entry sandwich hari ini...


1st bread :


Ak balik kolej da...perghh...penat siot bawak barang...galas beg berat satu hal..
scapula ak sakit kot...huhuhu
Duk dalam bas pulak sakit lutut...
macam2 hal...nasib sampai Ipoh petang..luas lagi pemandangan dari sampai malam...
tak tahu la ak nak gagau kat mana untuk sampai kolej...

bila sampai awal pulak..
<--------fulus bapak la banyak ak habiskan...
Beli barang keperluan...barang tak perlu...
Kalau dalam Ekonomi Asas ak blaja form 5 dulu...banyak barang kehendak la dari keperluan..
ngaa hahaha...memang habiskan duit je la ak...hailaaaaaaaa.....


2nd bread :

Kolej tak jadi memindahkan kami hari ini kerana bangunan baru mengalami keretakan dan perlu dibaiki.
katanya kami perlu tunggu hingga hari selasa baru tahu pindah ke tak...]
kalau tak,kami sume kene jadi pelarian kat kolej org la pulak...

Gyaaaaa...penatnyer...
tak ketahuan cane ak nak angkat beg ak yang bersepahan atas lantai ne lagi...
nak bawak turun beg ne...kene mintak tolong kengkawan..
Walaupon aku ne gagah perkasa..untuk beg berat camtu..tak terdaya da ak...
STRESSSSSSSS !!!!!!!


3rd bread  :

Ak suda habiskan 16 episod drama Marry Me, Mary

 atau boleh juga dikenali sebagai Mary is Out at Night
sebab selalu kuar memalam nak jumpa pakwe dy sebab ayah dy tak suke pakwe dy...
huhuhu...

Ak malas nak tulis sinopsis citer ni...nanti ak ngarut2 je...huhuhu
Yang paling penting watak Utama drama ne iaitu Jang Geun Seuk


sangatlah mencairkan hati ak..see
Hansomenyer.............
ahh..collapse...huhuhu




4th bread :

Disebabkan ak tgk citer korea waktu cuti..
ak telah mengalami sindrome carik wajah korea di Malaysia..

Gyaa...mane nak jumpa...huhuhu...
Waktu2 ak tgk drama Korea ne la baru terasa macam tak bestnyer single..

harhahaha
Pastu bila ak da kembali ke alam realiti...sume tu hayalan semata...
Oh no no no...cita2 ak ialah bercinta pas kawen...

Cinta big foot tak boleh ade dlm idop ak...
Sebab ak rase la kan...bercinta sekarang 
dalam umur ak yang setahun jagung manis ne...()
boleh ke kekal sampai ak sedia nak kawen nanti...

Roomate ak kate..
" Rynie..tak semestinya macam tu...manba tahu org tu suka kat kita, tak mustahil dy akan stay ngan kte pai sampai masa utk kawen.."

Ak pon ade gak pikir2...
Teringin gak nak couple ne...haha
Tah la...ak macam tader keberanian dan tak percaya pd diri ak utk syg 
menyayagi seseorg untuk ak anggap dy istimewa...

Ak takut bila pikir ak da sayang orang tu sangat2...sampai masa kami akan berpisah juga
sebab cinta tu hanya cinta BIGFOOT jew...

HAilaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Ak kene jumpa pakar tak lama lagi...
masalah sungguh ak yang sorang neh...hahaha



Dengar tak lagu latar ak ne??
Dalam Marry Me ,Mary OST..
Jang geun Seuk my 2nd husband to be ak nyanyi...hahaha...

Tapi slow sket lagu ne...nak latek yg rancak ke ek??...
hurmmmmm.....

Ok chinggu...
sudah habis ayat tatapan umum...
tinggal ayat private jew...untuk blog lain...hehe



Saranghae...
KyuRyn SugarSugar <3

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...