CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Wednesday, June 15, 2011

Tak Tertahan lagi !!!

Assalamualaikum...
Salam sejahtera...

Ak semakin dilanda kemalasan yang melampau
untuk membuat entri baru...
Dan sekarang ditambah pula masalah broadband ku yg agak lembab ini
Lagi lagi dan lagi buat ak malas...

Buat blogger yg ade singgah blog ne...
Ak akan terjah blog korang sume balik bila line tenet laju okeyh...huhuhu.

Ok...Straight to de point...
ape yang ak tak tahan ne ialah mengenai drama TV3 ni..


Haihhhh.....tension ak menonton drama ini...
Chiss...sakit ati ak tgk kat Elena tuh...
Grrrrr...geram kat Saliha yg bawak watak ne...huhu

Dlm novel yg ak khatamkan tu...
mane ade perangai dy teruk begituan sekali...

gi pon...dalam novel
karya Meen Zulaikha ne menggambarkan yg Elena ni seorang yang agak la sopan santun...
Tapi dlm citer ni.. Watak Elena yang dijayakan oleh Siti Saleha ne tak lekang
dengan skirt dan dress paras lutut dy tu...

Ada satu dialog tu Elena kate macam ne kat Seth...
"Nama saja org Islam,tapi Islam atas kertas"
pastu kesokan harinya...(dlm drama ne la...)..Elena nak pergi kerja pakai skirt...
tu ,melambangkan Islam sangat la...heh...

Dalam citer ni kalau Saliha tu tak pakai skirt tak leh ke??...
Memang sepanjang ak tgk drama ne...si Elena tu tak pernah lekang ngan skirt..menyampah pon ade...

Ok ok..memang betul drama dari novel tak semestinya sama...
tapi jgn la over sangat kot...
Tak seronok pon...

Tapi watak Yvonne yang dipegang oleh Wan sharmila memang mantap...
ak suke  watak dy yang jahat tu...
menjadi betul...huhu


Tapi..ape yang penting ak suka Aaron Aziz
ngaa hahaha....




Saranghae...
KyuRyn SugarSugar <3


2 246 menaip-naip...:

aida4eva

kan..

pelik gak npe female dalam cite ni semua pakai skirt atas lutut plak tu..gila seksi..huhu

menyampah pulak elena tu sombong sgt..awwww~

http://aida4eva.blogspot.com

RynieNas * KyuRyn

tau taper...huhuhu...dlm novel mane ade watak dy macamtu...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...