CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Monday, June 27, 2011

I'm a "LITTLE" bit Crazeeeee about this

Assalamualaikum chinggu...


Kelmarin...ak telah tersinggah kat satu kedai kasut dan terjumpa
sneaker chantek giller doe....

Balik kolej ak asyik teringat2 jer...
Miahahahahah..
ottuke?? Bayangan kasut tu asyik bermain2 diruang mataku...huhu



disebabkan ak tader keje selain basuh dan jemur baju hari ini...
jadik dengan bersungguh2nya...ak
search kat pakcik Google dan
taraaaaaa !!!!

ak jumpa mereka ini...


Bergaya sungguh...kalau ak pakai lagi bergaya...haha

Tapi yang penting...sneaker tu da masuk list yang mesti beli...
Dah bertambah lagi...
Hailaa hailaa.....tunggu duit bertambah dulu...

Buat masa sekarang ak tak leh membazir pitis...
mati la ak nak bayo duit buku sgale...
huhuhu

Da la skang duit mengalir macam air paip kot...
kalau ak tak berjimat...memang laaa...


Walaupun ak meminati sneaker tu...wedges macam ne tetap di hati ak...huhu

Tapi ak ne kate je suka jenis yg macam ne...tapi kalau ak beli...
belum tentu ak brani nak pakai...
Kerana

*..Takut pakai jenis tinggi ne...( tak mcm pempuan betol..)huhu

*..Takut kaki ak terpeleot ag...sakit kot terseliuh ne...hurmmmm

*..Susah nak berlari kalau ade kecemasan...hahaha...betol ape??

*..yang paling ak takut ialah...ak beli sesaje jew tak pakai...........
itu adalah satu pembaziran dan mesti dielakkan...kan..kan???

Oraittt....habis suda entry ttg kegilaan ak skang..
Annyong chinggu 
Saranghae...
KyuRyn SugarSugar <3

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...