CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Tuesday, May 15, 2012

Berchenta tunggu Holiday....

Assalamualaikum dan selamat berholiday 
buat sesiapa yang da habis final exam ( mcm ak ) haha
dan selamat berjuang pade yang belom abes tu..


Sekarang udah kembali posting...Oh yes .... (T_T)

ak rasa macam nak lari balik je..
tu yang update status kat FB 
status kecemasan tuh...hahaha


di Taiping ade da sebulan lebih.
Tiga kali posting sini.
Tapi kali ni masuk wad Surgical Female Ward 17...

tapi yang ak suka sangat ialah kalau nak gi wad takyah susah2
tunggu lif..takyah jalan jauh2 tengah panas...huhuhu...
sebab dekat giller je ngan kolej ak nih...

Just kalau hujan je gerenti basah kalau tak bawak payung
( mcm tadi...) kotor kasut baru ak...hehehe
 
( kalaula gi wad boley pakai kasut ni......)
waaa...Chantek ni...
dari sem 1 kot ak dok nak beli..tapi colour lain la kan..hihi..
ade je girls yang pakai kan.. ?? kan ??...



Kembali ke tujuan asal..
Tujuan buat entry ni sebenarnya nak buat summary Sem 3
Tapi ak macam kekurangan idea lagi la...hehehe

Tengokla dalam 3 minggu ni...
Duk Taiping yang banyak LINE CELCOM ni taper la...
Lengah2 online...
Kalau KSKB,
berchenta ak nak online..
 nak cakap ngan mak yang dirindui pon 
kene melekat kat tingkap dulu baru line clear..

Husss...KSKB...KSKB..........

Allright..da habis entry ak..
ngarut-ngarut je dari tadi..haha...

Last pic dari ak yang rindu rumah sambil dengar lagu raya
M.Nasir..satu hari di hari raya...kekeke
( sambil sapu-sapu air mata takut roomate tengok..uhukkk..)


Kesian pulak tengok kat snail tuh...hahahah



Saranghae...
KyuRyn SugarSugar

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...