CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Friday, March 21, 2014

Mak..I miss U so 'Strong'..


Assalammualaikum ..
Assalam hari Jumaat..
penghulu segala hari..

As usual...
laLa Lala Laaaa
hari2 keja, keja, keja...
haha..
Baru masuk alam pekerjaan kan..
terasa pelik disitu bila ak ni dikatakan org bekerja..

Masa mula2 masuk blaja..time posting slalu terfikir,
cane la idup bila dah keje nanti agaknya...

Sekarang ak dah tau..
perghhh...
kalau boleh ak putarkan waktu..
ak nak blaja lagi rajin dan menjadi lagi pandai dan bekerja sesuatu yg lain dr yang sekarang..
huhu..bukan menyesal ke ape...
tapi there's some spot in my heart cannot accept the reality.

Dah la camtu..skang ak jauh dari rumah..
Maklumla..dulu walaupun ak dapat Geografi A masa PMR..
tapi bab peta2 negeri..
kedudukan negeri kat Malaysia ni ak failed..
that's why ak tercampak kat Negeri Sembilan ni haa...
Sadis..

Ak baru je dapat tau nak balik Kelantan at least 9-10 jam..
bapakk ahh..
ak stress pikir kalau cuti 2 hari je..
apekejadahnya dapat balik..
menung yo lah ak kat dlm bilik asrama ni sorang2 ngadap laptop..
Alahaii...

Kalaulah ak mintak Perak kat borang permohonan Negeri tempat bekerja tuh..
Kan senang idup sket agaknya.,.
negeri sbelah2 je..huhu


yup..I miss my mom..
A LOT..
BIG times..
As bigger as the Earth...
huhu..

Ak da tahap kronik..
Bila teringat je..ak sedih.
Bila ak teringat je ak nak menangis..'
bila ak msg mak je.. ak rasa air hidung pon berlumba2 nak keluar sama ngan air mata..
( tengah taip citer ni pon...mata panas..ehh, da kuar pon air mata..) huuuuu

Wuuuuwuwu wuuuu...
Lantak la nak kata ak anak manja ke ape..
tapi sebagai anak perempuan yang baru umur 21 (ehemm..22)
Ak masih belum boley berpisah ngan mak abah lagi..

Berpisah maksud ak cam ni la..
Time student dulu..slalu jgk tak balik..
sebab alasan jauh..
Tapi at least masa student kita tau..kita ada cuti sem, cuti mid sem..cuti raya..

Ni.. cuti pon tak tentu arah..
mcm rhythm ECG,
cuti bukan milik kita hokeyyy..
cuti adalah keistimewaan..
Kalu pihak berwajib x bagi cuti, maknanya takde la cuti ak ni haaaa....

 

Sekarang ni..
Amekk kaww..
nak jauh sangat...haa..
selang brape negeri baru sampai Kelantan..

......

Ok la..
dah 2 la tu buat entry sedih cam ni...
Hidung ak pon da tersumbat ni haa...
Nak menangis kuat2 nanti rumate ak terjaga pulak..
kang dia terkejut tgk slimut ak wat tutp muka ni basah..banjir ngan air mata..huhu

Tak privasi nak nangis kalau duk bilik ramai2..hurmmm

And last but not least..

(T_T)

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...