CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Wednesday, December 29, 2010

"Malu Betul : Kenangan 2010"

Salam akhir tahun semua..
Semakin mengira hari nak men jelang akhir tahun ..ak semakin rajin menjoin contest...hahaha

Salah satunya dari


Untuk tahu lebih lanjut klik saja header diatas dan anda sume akan 
dipandu ke entry contest ini...

****************************~******************~***************************

"Malu betul : Kenangan 2010 "

Mengikut kisah ni..ak tader la malu sangat...
cuma ye lah..
punya lah ak susah payah bersiap nak gi meeting Dinner D'Bankers
( akan rindu kat diorang )...huhu
 ..kesudahannya terperap kat bilik juga.
Semua gara-gara berSMS  masa turun tangga...

Hah !! memang padan sangat la ngan muka ak...huhuhuhuhu

Ak betol-betol berterima kasih la kat kakak ak yang sudi menghantar mesej masa ak turun tangga tu...
Mwaaaawawawa...sakit tau kaki ak terseliuh..http://www.emocutez.com
Sudah la begitu...ak berdandan punya la vouge...
hhuhuhuhu....time terpeleot kat tangga tu..alkisahnya lagi ada beberapa orang jejaka
yang ak tak berapa perasan kekacakkan mereka lepak depan kefe depan Kolej ak...

Waaa....dah la terang benderang tangga tu malam tuh...
memang nasib ak la...hailaa...

Kesokkan paginya...Ak meraung dan air mata bercucuran kerana kaki dah bengkak.
Nak berjalan pon tak boleh.
http://www.emocutez.com
Ak dah gitau pada mak ngan abah...sambil menangis jugak...
Kalau ingat balik...malu giller ah kat member ak dlm bilik tuh..
Nasib masa ak menangis tu dia buat-buat tidur...miahahaha...

Akhirnya mak abah dengan susah payahnya datang amek kat Melaka...
huhuhu...Dapat cuti seminggu...
tu lah part paling best http://www.emocutez.com
CUTI !!
 sekian saja..Adioss..

Alamak..lupa..
ak tag kepada
Izati dan Atyn


Ryn SugarSugar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...