CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Friday, December 31, 2010

Sayangnya ?!!! muah muahh...

huuuuuuu...
tinggal sehari je lagi ak nak daftarkan Diri kat Perak

Ak tengah sedih ne...
seumur hidup ak..tak pernah lagi ak begitu sedih nak tinggalkan sesuatu
yang tak bernyawa..

My Apple_Ungu !!

Sampai basah la jugak  ( sikit ) kain selimut ak lap air mata...
Hahaha...

Ak akan bertolak http://www.emocutez.comke Perak ( for sure naik kereta bukan bot )
selepas Subuh...kata abah ak la...
Suma barang dah pack dan sumbat dalam bonet kereta...
Ak terlupa amek gambar barang2 ak tuh... hehehe

Mengikot memori ak...barang skang kurang sket dari masa ak daftar kat UiTM dulu...
Hahaha...
Lepas kene perli-perli ngan abah
"kakngah,kamu nak duduk sana nanti bukan pakai banyak baju pun"
 Tu lepas ak sumbat baju banyak2 dalam beg.

Pastu...
"kakngah...abah dengar kan..org kolej nak rampas bantal yang bawak lebih dari satu.."
yang ni pulak lepas ak nak jugak bawak bantal bentuk 4 segi aka bantal wangi ak tuh...
dan yay !!
Ak berjaya menyuludup satu lagi bantal...mwahahaha...



Dalam tak sedar juga..SugarSugar kini sudah 2 tahun Satu hari usianya
pada 1 hb depan...
waa...mcm tak caya ak dah menulis ( menaip )
kat sugarSugar selama itu.

Huhuhu...
well...bila baca entry orang ...ramai yang kata..
berblogging baru seminggu da ada 100 org follower...
mcm ak,
dah dua tahun barulah capai angka 100 tuh..
http://www.emocutez.comlambatnyer ak bergerak...huuuuuuu..
Dulu,tujuan utama berblogging...saja nak cuba.Diari alam maya ni best juga...
Makin lama,makin ak ubah suai rupa paras blog neh...
Sampailah hasilnya sekarang...'
Hurm,,
Banyak taw suka suki ak ngan blog ne...

Citer pemangkin semangat ak tu pon ade...cuma sekarang je ak da stop tulis pasal inche pemangkin coz ak sekarang tak admire sesape dah (ecececehh..)huhuhu...http://www.emocutez.com



Sempena mungkin ini adalah entry terakhir ak untuk tahun ini..
.
Ak nak Ucapkan Happy New Year dan selamat kembali ke sekolah buat adik2
dan Ke U buat abang kakak..
So..memang damn great la coz bday blog ne ak sambut skali ngan new year,...hahaha
Jimat kos ak..

Ryn SugarSugar

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...