CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Monday, September 17, 2012

Vitamin C free dipagi hari.


Isnin yang ceria lagi indah berseri-seri...
well..hari ini ak bercuti..rasa bahagia sangat nih..

Oh ya..sebelum terlupa..sebab semalam tak update so ak wish hari ni la..
Selamat Hari Malaysia wahai negara kesayanganku MALAYSIA !!



Disebabkan hari ni cuti..ak rasa kaki gatal2 je nak jalan2 gi makan roti canai kat Pekan Tanjung.
Sebab ak berdua je ngan Amirah kawan ak tu, ak ajak dia jogging aje lah..
konon jogging..ak berlenggang je sepanjang perjalanan tu..hahah.

Bila jalan lebih kurang 10 minit, tiba2 satu Van Kementerian Pergigian Malaysia berhenti offer nak antakan kitorang ke Pekan.
Ak senyum nak sampai telinga sebab perut ak da berbunyi kuat giller.

Uncle yang tolong antakan ak n Mira tu pon nak gi pekan gak sebab nak beli slipa jamban baru kat bos dia sebab yg lama tertinggal kat Penang...hihihi

Waaa......semalam dah roti canai, hari ni roti canai lagi..
Sia-sia je ak turun 100gram sebab ak confirm pasni akan naik beratus2 gram lagi.
Haishhh.......makan tak ingat dunia, pastu mula la nak menyesal makan banyak..
Bersenam malas..haha

So sepanjang perjalanan balik sempat lagi ak snap beberapa keping gambar..
credit to Amirah Che Engah.



GAmbar terakhir di atas jalan . Ak baru nak posing baring2 kat atas jalan tuh tiba2 satu kereta datang..
Pon Pon.....rupe-rupenya kak Diba n kak Ama.
Diorang suh naik nak anta balik kolej...hikhik
Yay ..dapat tumpang  ..takyah ak jalan kaki dah..
Walaupun tak sempat nak bakar lemak lepas makan roti canai tadi tapi at least sempat la jugak ak berjalan-jalan tadah muka kat matahari amek Vitamin C free dan lepas rindu kat KSKB dan Pekan Tanjung terchinta lepas 2 minggu ditinggalkan..

Esok da start keje kat Klinik Ibu dan Anak Mengelembu.
Nak kejar cross sem ni sampai habis pastu nak carik cross Gastrostomi feeding plak..
Time2 ak memerlukan la jugak susah sangat nak jumpa...

Owh ye..ini mungkin entry terakhir untuk bulan September.
Rasanya pasni bukak sebab nak masukkan movie baru je. Tu pun kalau ada yang sudi nak bagi sebab kebanyakan mereka yang ade banyak movie posting jauh2...

Hahhh...nak citer KOREA yg pentingnya.
Broadband pon da tak mampu nak downloadkan...lembab semacam je..Geram pulak ak.
Bukan pakai banyak kali pon..ishhhh..

Ok la u olzzz..Have a super duper nice holiday sebelum kembali ke rutin asal esok.
Tata titi tutu.
Assalamualaikum.

Saranghae.
RynieNas KyuHyun

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...