CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Saturday, February 14, 2009

Minggu nak DEMAM dah datang da.....

Assalamualaikum sume...
Ryn skang baru je balik dari kelas math tadi..penatnye otak..almaklumlah kan..ujian 1st minggu depan..so rajin-rajin kan la diri tu kan..Ehehe..
Em..sebelum terlupe,smlm sek Ryn da mengadakan hari sukan sekolah..punye la penat sampai tertido tak ingat nak solat zuhur..opss..bukan tinggal terus taw..[@-@']..haru betol..
Da la pukul tiga kena pergi PID pulak..Nasib baik mak ku sayang tulun kejutkan ..kalau tak hampeh tak bangun terus..adeh..
Bab hari sukan ne,Ryn selalunya mendominasi satu acara..bersama-sama si Maria ngan kawan kiteorg Liana N Fieka..apelagi...acara tawaf satu sekolah ar..malangnye C-gu science Ryn da siap sedia menunggu kiteorang kat tepi tangga..Matlamatnye satu jek..hehe,,tak bagi keteorang lepas ar..(mcm pegawai kastam la pulak lagaknye cikgu ne..huhu)..
Mane taknye,dari 4 thn sebelumnye lagi C-gu tu kejenye menghalau kiteorang ..ye la ..pusing sane pusing sini,panjat sane panjat sini..nasib baik tak keluar muntah hijau jek C-gu tu ngan kiteorang...Sabarla ye C-gu..bukan selalu..setahun skali je kan,kan,kan??
Dan pemenangnye Rumah Satria..ehehe..rumah sukan Ryn ar..berkat tawaf tadi..chey...##

3 246 menaip-naip...:

Maria...sentiasa bersama anda..

ahaha..walaupun begitu tak dapat nak tawaf..tapi rumah satria menang..yahooo...sakit tekak menjerit dan bersorak..

Maria...sentiasa bersama anda..

ahaha..bukan nak promote tapi nak bagi tahu kalau sesiapa suka sngat blogging bleh contact Maria sebab ada tawaran nak bagi..

Pelajar SMK Seri Jempol

hi .saya navin nie.boleh saya dapatkan alamat email anda.sila mailkan ke pcgenius2@gmail.com ataupun post comment kat mana mana saja.nanti saya tengok je lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...