CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Friday, February 27, 2009

RASE-RASENYER...???

Ahlan wassahlan..em jawap salam tu..jangan wat derk jew..

kangen banget same blog neh..!!hehe..Ryn skang bangge giler coz cikgu kate kelas kiteorang gempak..wah!!TQ ar cikgu Suraya..Jom start ngan dak-dak kelas Ryn ok??let's.......

Memula skali pasal Gadis Ayu @ GA.GA slalu jadi bahan ketawa kat kelas.Ryn pon tak taw ape yang dak2 kat kelas tu gelakkan..Ryn kekadang kesian kat GA tapi Ryn pon kena jaga kepentingan Ryn gak kan??GA pon tak taw Ryn slalu sokong GA dari blakang..4 you my dear nasihat Ryn jangan patah semangat.Tunjukkan kat sesape yang selalu bikin U ssh yang U lagi berjaya dari diorang okeyh??!!!Cayalah..hehe.

Emm..about Swanz,tapi Ryn lebih suke panggil diaRenji..Dia sorang yang sangat sweet..owh..cutenye dia..eh,eh??Da terlebih neh..Bukan ape cume dy dlu start dari form 2 lagi kureng baik sket ngan Ryn tapi this year dia buleh pulak get along ngan Ryn..bukan ke itu sesuatu yang bagus kalau dikirekan..kan,kan??

*=Dan Poyoz lak..kesian dia pening2 pale coz b-day gurl dia,dia tak taw nak bagi ape.Ryn ngan Fieka pon cadang la kat dia perfume ke,bunga ke..kan jimat sket..Dikira bagus ah Poyoz ne coz sanggup bersusah payah cari adiah,tapi yang peliknye gurl dia langsung tak bagi pape kat dia..skang da dkt 4 thn diorang couple..Tak ke kesian giler tuh??Nasib badan la ek Poyoz..huhu..

*=Ne lagi spasang pasangan yang membuat kelas tak berape heran kat diorang..Mak Aji dan Mr.A..Owh...berchenta-chintun tak gitaw pon kan ??hehe bukan ape kot la ley jadik paparazi ker..(ade bakat ker??)..Nasihat Ryn kat psangan neh..Jangan over dah la coz ne taw "Pelamin Angan Ku Musnah"..Kang sape nak jawap?..Muge berbahagia la ekk..

Okey ar kan Ryn amek pic kengkawan Ryn tuh Ryn letak kat sine eh..Adiosa...

0 246 menaip-naip...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...