CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sila Tekan Untuk Saya...♥♥. SAYANG KAMOO ♥♥

♥♥ Jejak Jari Kalian Untuk Saya Melawat ... ♥♥

Thursday, February 5, 2009

Owh sekolahku....owh rakan-rakan ku....

Assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh...wah..cam dlm berita la plak yek..hehe
Pada hari slase yg lps,sek Ryn ade menganjurkan pertndgn bola jaring prgkat daerah dan jadi tuan rumah..
Waw,,sekolahku bangga lapulak kan..hehedan dan Ryn???
Dilantik menjadi sukarelawan PBSM brsama same 9 org lg rkan Ryn..
Macam bese jek coz takde sape pon yang cedera..alhamdulillah..syukur..
Keputusan nye sek Ryn menang naib johan..kire ok la tu kan..kalah di tangan Dato'Mansur...huhu
sukenyer sampai tekak pon sakit ar bersorak tak henti henti..ehehe..
Tapi..huwawawa!!!kerja rumah banyak giler tak siap ma..!!!kena bejage sampai pagi lak tuh..taubat tak nak join ag..uwawawa....dan kerena itu jugakla Ryn tersengguk-sengguk dalam kelas keesokan harinyer...hah..baru padan ngan muke ye dak??hehehe

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Cerita ke-2..
Menjelang nye blan 2 ne maknenye kelas tambahan pon bermula lah..so persediaan mental dan fizikal amat diperlukan bagi menjamin kelas tambahan tu Ryn tak ponteng..satu kerja yang agak berat gak la rasenyekan..huhuhu..takde maknenye!!!!!
Cerita ke-3...........
EMM...dlm kelas smlm ada satu prselisihan fhm da berlaku hanya kerana sehelai langsir...tak patut betol kan??Da ting 5 pon nak gaduh-gaduh mcm bdk kecik..dri gaduh-gaduh tu bek kite makan gado-gado jek..habis citer..toksah pening kepale..
wish me tak ponteng kelas ek...Sayonara...tata..PEACE..(",)

1 246 menaip-naip...:

Maria...sentiasa bersama anda..

ooo...hahaha..tak pe ar...nombor dua daripada kalah langsungkan..sorry team Maria tak sokong sebab dah penat ngan klas ict...hah, Ryns ponteng kelas, Maria sembelih buat gulai tahu!...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...